Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

1.000 BTC uit Satoshi-tijdperk komt weer tot leven

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

De bekende tracking tool op het gebied van grote cryptocurrency-transacties, Whale Alert, heeft zojuist een transactie gedetecteerd van een portemonnee die sinds 2013 inactief is geweest, ook wel het Satoshi-tijdperk genoemd.Het adres bevat 1.000 Bitcoins, waarvan de prijs de afgelopen 8,5 jaar met meer dan 62x is gestegen. Whale Alert tweette het volgende:https://twitter.com/whale_alert/status/1525066528391061505″Een slapend adres met 1.000 BTC (30.395.186 Read More

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Dit artikel verscheen als eerste op CryptoBenelux 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Binance-CEO bekritiseert Terra’s plan voor een hard fork

Het voorstel om de Terra-blockchain te hard forken om de ooit bloeiende LUNA- en UST-ecosystemen nieuw leven in te blazen, werd onlangs in twijfel getrokken door Changpeng “CZ” Zhao, de CEO van cryptocurrency-beurs Binance. In vervolg daarop deelde CZ zijn gedachten over de beste manier van handelen voor het instorten van crypto-ondernemingen met de cryptogemeenschap.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet