3 Interessante Altcoin die je in de gaten moet houden | Coinmarketcal

Coinmarketcal NL

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Altcoin 1: BAL

[coinmc id="52890"]

Na de parabolische stijging van Q3 2020 zijn BAL-beren erin geslaagd de prijs met 65% te verlagen. Nu is het ook vaak zo dat Parabolische runs 80% van hun bewegingen terugkeren. Vraag is natuurlijk of dit bij deze munt ook het geval zal zijn? 

Momenteel vinden de bulls steun in de buurt van $ 12,88. Het dieptepunt van vorige week. Als dit niveau standhoudt, zou er een bullish retracement naar een wekelijkse high in de buurt van $ 15,87 in de kaarten kunnen zitten. De onderkant van de daily swing high candle bij $ 14,82 biedt een redelijk eerste doel – samenvloeiend met het retracementlevel van de laatste beweging van 62%.

Er heerst echter nog steeds wel een bearishe ondertoon, met prijsaanduiding onder de 9 EMA en 18 EMA. De dieptepunten van vorige week in de buurt van $ 13,22 en de vorige wekelijkse dieptepunten in de buurt van $ 12,88 zijn aantrekkelijke doelen voor verkopers. Bears die op zoek zijn naar een verlengde zet, kunnen een pauze maken onder de wekelijkse dieptepunten terwijl ze zich richten op de basis van de parabolische run, gelijke dieptepunten, en Q3 opent bijna $ 9,87.

Altcoin BAL Chart

Altcoin 2: EOS

[coinmc id="52891"]

Ondanks het ondermaats presteren van veel altcoins tijdens de zomer bullrun van 2020, vertoont EOS zeker tekenen van kracht. Sinds eind september schommelde de prijs rond de jaarlijkse opening in 2020 rond de $ 2,57. Deze consolidatie zou een accumulatie kunnen zijn voor de volgende marktcyclus. Bulls kochten het bereik van hogere dieptepunten in het tijdsbestek op $ 2,50 en $ 2,43 en markeerden deze niveaus als ondersteuning.

Stieren die op zoek zijn naar een beweging binnen de week zouden zich kunnen richten op een potentiële prijsinefficiëntie door de jaarlijkse opening in de buurt van $ 2,58, waarbij de zone tussen $ 2,61 en $ 2,69 waarschijnlijk een plafond zal vormen voor de prijsactie van deze week. Bears zouden de gelijke dieptepunten rond $ 2,49 en $ 2,42 kunnen zien als kortetermijndoelstellingen na het aangaan van een zwakte in de prijsactie van deze week.

Altcoin 3: LINK

[coinmc id="52892"]

Na een terugval van bijna 64% ten opzichte van de zomerse hoogtepunten, begon LINK een potentiële bodem te vormen. Eind september zag we de eerste higher high, met verschillende stopruns die een higher low vormden voor een higher high op 12 oktober. Deze swingpoints vormden een nieuwe bullish marktstructuur. De 9 EMA en 18 EMA’s hebben elkaar ook doorkruist, waardoor de bulls hun sentiment kracht kunnen bijzetten.  

Aangezien de prijs door het wekelijkse hoogtepunt is gestegen op $ 11,23 en $ 11,70, kan er een retracement nodig zijn voordat er weer een mogelijk leg up komt. Het retracementniveau van 62% en de consolidatie in de buurt van $ 9,67 bieden zeer waarschijnlijke ondersteuning voor bullish inzendingen voordat een poging wordt gedaan om de swing high te maken in de buurt van $ 11,82.

Bears die de meest recente swing high zien als niets meer dan een stop-run, kunnen entries zoeken in de huidige regio.  Een eerste doel zou de retracement van 62% kunnen zijn bij $ 9,67. Extended targets kunnen zicht bevinden bij de laatste swing $ 8,35 en het maandelijkse low $ 7,31.

Altcoin LINK Chart

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen