Coinmarketcal NL

3 Interessante Altcoins die je in de gaten moet houden in week 44

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Vorige week was toch echt een memorabele week voor de Bitcoin Bulls. De wekelijkse candle sloot namelijk op de $ 13.045. Hetgeen de eerste keer weer was sinds begin 2018.  

 

De altcoin marketcap klom bescheiden en eindigde de week net onder $ 154 miljard. 

 

Ondanks de recente euforie kiezen veel langetermijnbeleggers ervoor om aan de zijlijn te blijven staan. Er heerst onzekerheid op de markten nu ook de Amerikaanse verkiezingen voor de deur staan en er nog steeds veel angst rondom Covid 19 hangt.

 

Terwijl we wachten op een heldere richting van de markt, hebben wij uiteraard weer drie altcoins geslecteerd die zeker de moeite waard zijn om in de gaten te houden. 

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

ANT

Interessante Altcoins 1: ANT

ANT schommelde sinds september vorig jaar tussen de $ 2,90 en de $ 3,80. Hoewel we nu halverwege zitten, zou het zo kunnen zijn dat we onderweg naar de bovenkant van de range gaan. 

 

Bulls kochten het dieptepunten van vorige week snel op bij $ 2,94. Een daaropvolgende ‘sweep’ van de lokale highs in de buurt van $ 3,39 heeft mogelijk de weg geëffend voor grotere spelers om orders te vullen in de buurt van het 70,5%. Hetgeen het retracementlevel was van de bullish move van vorige week.

 

Als deze support in de buurt van $ 3,00 standhoudt, zouden bulls zich kunnen richten op de meest recente highs in de buurt van $ 3,42. Dit o.a. aangespoord door de ANTv2-upgrade van deze week en de uitkomst van de stemming over het fusievoorstel.

 

Mochten lagere Timeframes een continuation pattern vormen, dan zou $ 3,72 een mooie next target kunnen zijn. 

Interessante Altcoins 2: ICX

ICON ICX TA

Ondanks dat ICX sinds september in een neerwaartse trend zit, zou ze zich best wel eens aan het voorbereiden kunnen zijn. Dit zou dan een trend-reversal kunnen betekenen voor deze Altcoin.  

 

De trage verkopen van vorige week zouden een signaal kunnen zijn dat grote opkopers nu alle verkopen aan het absorberen vóór een volgende bullish move omhoog.

 

Bovendien kan er op de lagere Timeframe een inverse Head-and-Shoulders waargenomen worden. Het is nog niet bevestigd, maar als de prijs de Neckline breekt van 0.39 kunnen we spreken van een bevestiging. 

Als we de Fib support tussen de 62 en 79 weten te behouden, zou er inderdaad een mooie head-and shoulders gevormd kunnen worden.  

 

Korte stops boven de dagelijkse high, de 50% extensie en de bovengrens van het dalende kanaal, zo rond de $ 0,41, vormen een waarschijnlijk volgend target.

 

Als de huidige ondersteuning in de buurt van $ 0,36 breekt, zouden bulls ook kunnen zoeken naar een inzending net onder de relatief gelijke dieptepunten tussen $ 0,33 en $ 0,35. Deze regio biedt een aantrekkelijk doelwit voor een stop-run en omkering op langere termijn.

Interessante Altcoins 3: OMG

OMG

Een explosief Q3 stuurde OMG in een parabolische beweging omhoog. Helaas is hier vandaag de dag nog maar zo’n 25% van over, oftewel is de koers met zo’n 75% gedaald. Het voordeel hier dan van is dat deze regio mogelijk aantrekkelijk zou kunnen zijn voor de bulls om deze move te continueren. 

De hoogtepunten in de buurt van de $ 3,92 en de 50% fib extention zijn een mooi target voor de Bulls. 

 

Agressieve Bulls zouden entries kunnen nemen zo ronde de 3,25. Dit niveau komt ook samen met een potentiële (maar nog niet geteste) bullish trendlijn.

 

Een dip onder dit niveau, in de richting van de $ 3,00, zou een nog betere instap voor Bulls kunnen opleveren. Verschillende stoporders zullen worden gehit, maar zullen er uiteindelijk voor zorgen dat er een goede consolidatie zone wordt neergezet. Dit ook in combinatie met een 127% retracement, zoals ook in de afbeelding is te zien. 

Recente uploads

$XTZ Tezos 🇳🇱 CRYPTO UPDATE #Tezos #XTZ

Bulls & BearsRead More Hi Bulls & Bears! My goal is to share my 8 years experience of learning, trading and investing in the Crypto world for free. So that...

Read More

LUNA 2.0: doe DIT vóór 18.34 vandaag!

Terra 2.0 staat om de hoek met de nieuwe LUNA-token. Er zijn bizar veel vragen, waarvan een aantal worden beantwoord in dit eerder verschenen artikel. Allereerst is het belangrijk om...

Read More

Crypto legende bereid $1 miljard te doneren om Donald Trump in 2024 uit het Witte Huis te houden

Sam Bankman-Fried, CEO van FTX, geeft aan dat hij 1 miljard dollar zou kunnen doneren tijdens de verkiezingen van 2024 om Trump uit het Witte Huis te houden Read More...

Read More

Nieuwe highs voor NASDAQ volatilteitsindex!Het is zo’n twee jaar geleden dat we deze hoogtes hebben gezien. Hiervoor …

Nieuwe highs voor NASDAQ volatilteitsindex! Het is zo’n twee jaar geleden dat we deze hoogtes hebben gezien. Hiervoor moeten we terug naar Maart 2020. Deze situatie betekent meer volatiliteit en...

Read More

DEEL DIT BERICHT

Populaire Brokers

Popular Category

Leading Crypto Exchange

Meer Altcoins

QAN-platform

Wat is het QAN Platform – QANX kopen

QAN platform is het kwantumbestendige Layer 1 hybride blockchain-platform waarmee ontwikkelaars en ondernemingen kwantumbestendig kunnen bouwen: slimme contracten, DApps, DeFi-oplossingen, NFT’s, tokens, Metaverse bovenop het

Litecoin koers – LTC koers live

Hieronder vind je de actuele koers van Litecoin, of ook wel officieel de LTC/EUR koers genaamd.  Onderstaande chart is gratis en onbeperkt te gebruiken en

Uw Advertentie hier

Laatste Nieuws

LUNA 2.0: doe DIT vóór 18.34 vandaag!

Terra 2.0 staat om de hoek met de nieuwe LUNA-token. Er zijn bizar veel vragen, waarvan een aantal worden beantwoord in dit eerder verschenen artikel.