Aave (LEND) prijs stijgt enorm hard, bereikt ATH en is nu het grootste DeFi project

Door: Kevin Schijven | Crypto-Insiders

 

Aave, een decentralized finance (DeFi) leen-protocol, doet het zeer goed de laatste tijd. Het leenplatform profiteert enorm van de exploderende DeFi-markt.

 

 

Volgens gegevens van DeFi Pulse zit nu het meest van alle DeFi-projecten in Aave vergrendeld. De total value locked (TVL) van Aave staat nu op $1,45 miljard en is daarmee projecten als Maker, Curve, Compound en Yearn voorbij geschoten.

Aave_LEND_prijs_stijgt_enorm_hard_bereikt_ATH_en_is_nu_het_grootste_DeFi_project

Op 19 juli stond de TVL nog onder de $250 miljoen en op 14 augustus pas net boven de $500 miljoen. Sindsdien is het bedrag enorm hard omhooggeschoten, een toename van meer dan 170% in minder dan twee weken tijd.

 

Ook de prijs van de LEND token van Aave is momenteel hard aan het stijgen. Eind 2019 begon deze langzamerhand in waarde toe te nemen toen ook de populariteit van DeFi langzamerhand toenam.

 

Vanaf begin juni kwam de LEND-koers in een enorme versnelling terecht. LEND steeg van ongeveer $0,06 naar een all-time high (ATH) van $0,725 op 25 augustus. Dat is een groei van maar liefst 1100%. Precies een jaar geleden stond de prijs van LEND nog op $0,0038. Dat betekent dat de koers van LEND met bijna 19.000% is toegenomen in een jaar.

 

Het Aave team heeft een aantal grote aankondigingen gemaakt de laatste tijd. De eerste is het “Aavenomics” voorstel. Hiermee gaat het project gedecentraliseerd bestuur introduceren waarbij 1,3 miljard LEND tokens worden omgezet in 13 miljoen nieuwe AAVE governance tokens.

Wil je meer Cryptocurrency Artikelen lezen bekijk dan de meest recente uploads hieronder, of bezoek de website van Crypto-insiders door hier te klikken! 

Inhoudsopgave

Meer
artikelen