Adverteren via Bitcoinhelper

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Wil je ook adverteren op de Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland en Belgie en meegroeien met het Bitcoinhelper platform? Wij zijn de plek voor alle Bitcoin en Cryptocurrency informatie geworden voor een groeiend en loyaal publiek. Als we terugkijken zien we ook dat we de afgelopen maanden exponentieel zijn gegroeid en steeds meer mensen onze platformen weten te vinden. En dan hebben we het niet alleen over onze bezoekers, want ook hebben er zich nieuwe partners aangesloten en zijn wij diverse samenwerkingen aangegaan. 

Wilt u ook meegroeien met Bitcoinhelper neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de verschillende advertentiemogelijkheden. Op dit moment zijn er diverse advertentiepakketten beschikbaar. Van grote voorpagina advertenties, tot specifieke uitingen opverschillende pagina’s. Ook maken wij veel gebruik van onze social-media kanalen om content extra onder de aandacht te brengen, onze partners in het zonnetje te zetten, maar natuurlijk ook onze adverteerders die aandacht te geven die ze verdienen!

Geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Media-kit-Bitcoinhelper
Media-Kit-Bitcoinhelper-Q3
Bitcoinhelper.nl views per dag
1000 views
Bitcoinheklper.nl gemiddelde views per maand
30k views
Bitcoinhelper Telegram Nieuwskanaal leden
1.170 Leden
Bitcoinhelper Twitter pagina leden
2.100 Volgers

Advertenties op Bitcoinhelper.nl

Advertentie-Bitcoinhelper

Een Homepage advertentie is een uitgelezen kans om uw bedrijf voor te stellen aan al onze bezoekers en dus starters in Crypto. Deze banner kan aangeleverd worden in de maat 1200 x 230 px.

Een Popup met uw advertentie direct zichtbaar bij ieder bezoek aan onze homepage en/of nader te bepalen pagina. De aandacht wordt direct getrokken naar uw advertentie door deze uitgelicht box centraal in het midden van het scherm.

Popup advertentie Bitcoinhelper
Adverteren-bitcoinhelper

Een review publiceren op onze website behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Groots uw voordelen uitlichten en/of een video toevoegen zijn elementen die allemaal toegevoegd kunnen worden. 

Adverteren via onze Social-Media Kanalen

Uw bedrijf als partner van Bitcoinhelper via ons Telegram kanaal Cryptocurrency Nieuws. In dit kanaal posten wij dagelijkse alle belangrijke Cryptocurrency Nieuwsberichten die door 1K+ volgers worden gelezen. 

Deze feed is mede mogelijk gemaakt door: Uw bedrijf hier (inclusief directe link naar de door uw opgegeven pagina)

Telegram Members
1170 Leden
telegram-Advertentie
Bitcoinhelper-Twitter

Uw bedrijf als partner van Bitcoinhelper via onze Twitterpagina. Op deze pagina posten wij iedere dag berichten over Bitcoin, cryptocurrency en/of interessant nieuws die door 1.877 mensen wordt gevolgd. 

Uw bedrijf in onze Vastgemaakte Tweet (inclusief directe link naar de door uw opgegeven pagina)

Twitter Leden
2.550 volgers

Voor alle Advertentie en Samenwerkingsmogelijkheden check onze Media Kit. Hier vind u alle overzichten en Bitcoinhelper Stats. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden en is alles bespreekbaar. Direct met ons contact opnemen kan natuurlijk ook: info@bitcoinhelper.nl

Media-kit-Bitcoinhelper
Media-Kit-Bitcoinhelper-Q3
Bitcoin kopen bij Bitvavo
Populaire Brokers
Laatste Nieuws