Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wil je ook adverteren op de Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland en Belgie en meegroeien met het Bitcoinhelper platform? Wij zijn de plek voor alle Bitcoin en Cryptocurrency informatie geworden voor een groeiend en loyaal publiek. Als we terugkijken zien we ook dat we de afgelopen maanden exponentieel zijn gegroeid en steeds meer mensen onze platformen weten te vinden. En dan hebben we het niet alleen over onze bezoekers, want ook hebben er zich nieuwe partners aangesloten en zijn wij diverse samenwerkingen aangegaan. 

Wilt u ook meegroeien met Bitcoinhelper neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de verschillende advertentiemogelijkheden. Op dit moment zijn er diverse advertentiepakketten beschikbaar. Van grote voorpagina advertenties, tot specifieke uitingen opverschillende pagina’s. Ook maken wij veel gebruik van onze social-media kanalen om content extra onder de aandacht te brengen, onze partners in het zonnetje te zetten, maar natuurlijk ook onze adverteerders die aandacht te geven die ze verdienen!

Geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bitcoinhelper.nl views per dag
1000 views
Bitcoinheklper.nl gemiddelde views per maand
30k views
Bitcoinhelper Telegram Nieuwskanaal leden
1.130 Leden
Bitcoinhelper Twitter pagina leden
1.877 Volgers

Nu extra Voordelig 50% Korting

Ook uw bedrijf in de Spotlight zetten op onze Homepage, dat kan! Deze maand geven wij u ook nog eens 50% korting op deze belangrijkste ‘Spot’ op de website . In plaats van 400 euro betaalt u nu slechts eenmalig 200 euro voor 1 maand. Geïnteresseerd neem dan direct contact met ons op via het contactformulier

Advertenties op Bitcoinhelper.nl

Advertentie-Bitcoinhelper

Een Homepage advertentie is een uitgelezen kans om uw bedrijf voor te stellen aan al onze bezoekers en dus starters in Crypto. Deze banner kan aangeleverd worden in de maat 1400 x 230 px.

Een Side-Balk advertentie op onze verschillende landing-pagina’s kan natuurlijk ook! Deze advertenties kunnen aangeleverd worden in de maten 400 x 600 / 400 x 350 px. 

Meest populair + Best bekeken add

Een Side-balk advertentie die op al onze berichten-pagina’s zichtbaar is kan natuurlijk ook. Wilt u veel exposure creëren dan is dit de ultieme mogelijkheden! Deze advertentie kan aangeleverd worden in de maat 400 x 350 px. 

Een Popup met uw advertentie direct zichtbaar bij ieder bezoek aan onze homepage en/of nader te bepalen pagina. De aandacht wordt direct getrokken naar uw advertentie door deze uitgelicht box centraal in het midden van het scherm.

Popup advertentie Bitcoinhelper
Adverteren-bitcoinhelper

Een review publiceren op onze website behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Groots uw voordelen uitlichten en/of een video toevoegen zijn elementen die allemaal toegevoegd kunnen worden. 

Adverteren via onze Social-Media Kanalen

Uw bedrijf als partner van Bitcoinhelper via ons Telegram kanaal Cryptocurrency Nieuws. In dit kanaal posten wij dagelijkse alle belangrijke Cryptocurrency Nieuwsberichten die door 1K+ volgers worden gelezen. 

Deze feed is mede mogelijk gemaakt door: Uw bedrijf hier (inclusief directe link naar de door uw opgegeven pagina)

Meest populair + Best bekeken add

Telegram Members
1130 Leden
telegram-Advertentie
Bitcoinhelper-Twitter

Uw bedrijf als partner van Bitcoinhelper via onze Twitterpagina. Op deze pagina posten wij iedere dag berichten over Bitcoin, cryptocurrency en/of interessant nieuws die door 1.877 mensen wordt gevolgd. 

Uw bedrijf in onze Vastgemaakte Tweet (inclusief directe link naar de door uw opgegeven pagina)

Twitter Leden
1.877 volgers

Populaire Brokers

Het laatste Nieuws