Adverteren via Bitcoinhelper

ADVERTENTIE

Wil je ook adverteren op de Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland en België en meegroeien met het Bitcoinhelper platform? We zijn de plek voor alle Bitcoin en Cryptocurrency informatie geworden voor een groeiend en loyaal publiek. Als we terugkijken zien we ook dat we de afgelopen maanden exponentieel zijn gegroeid en steeds meer mensen onze platformen weten te vinden. En dan hebben we het niet alleen over onze bezoekers, want ook hebben er zich nieuwe partners aangesloten en zijn we diverse samenwerkingen aangegaan. 

Wilt u ook meegroeien met Bitcoinhelper neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de verschillende advertentiemogelijkheden. Op dit moment zijn er diverse advertentiepakketten beschikbaar. Van grote voorpagina advertenties, tot specifieke uitingen op verschillende pagina’s. Ook maken we veel gebruik van onze socialmediakanalen om content extra onder de aandacht te brengen, onze partners in het zonnetje te zetten, maar natuurlijk ook onze adverteerders die aandacht te geven die ze verdienen. Geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bitcoinhelper.nl views per dag
1000 views
Bitcoinheklper.nl gemiddelde views per maand
30k views
Bitcoinhelper Telegram Nieuwskanaal leden
1.170 Leden
Bitcoinhelper Twitter pagina leden
2.560 Volgers

Vraag naar onze Media Kit en de Kosten

Video afspelen over Bitcoinhelper-mediaKit2

Persbericht Publiceren

Deel uw persbericht met het groeiende Nederlandse en Belgische publiek van Bitcoinhelper. Voor slechts 250 euro publiceren we uw persbericht die dan te vinden zal zijn via al onze socialmediakanalen en op de daarvoor bestemde pagina’s. Lees onze Homepage, nieuwspagina en Press Release pagina. Als u een specifieke datum en/of tijd heeft waarop we uw persbericht moet publiceren, geef dit dan duidelijk aan via een bericht.

Algemene Voorwaarden

Ook een Persbericht versturen via Bitcoinhelper? Dat kan natuurlijk! Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze redactie en we proberen uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. Houd alvast rekening met de volgende voorwaarden: 

  1. Houd de titel van uw persbericht onder de 75 tekens;
  2. Zorg ervoor dat u in de inleiding in twee a drie zinnen beschrijft waar uw persbericht over gaat;
  3. Beperk het aantal links in uw persbericht om ervoor te zorgen dat uw persbericht in overeenstemming is met de Google-richtlijnen. Een goede vuistregel is een link per 200 woorden;  
  4. Voeg een headerafbeelding toe aan uw persbericht. Het moet 1920 x 1080 pixels groot zijn met beperkte tekst;
  5. Houd er rekening mee dat het Persbericht dat u aan ons verstuurd klaar is voor Publicatie. We zullen geen correcties aanbrengen in gepubliceerde persberichten, maar niet als de wijziging het gevolg is van een fout door ons gemaakt. 

Recente Press Releases

crypte-bundels-finst

Crypto Bundels nu ook beschikbaar in Nederland – Finst

Sinds vandaag is het mogelijk om ook in Nederland Crypto Bundels aan te schaffen. Zo kondigde Finst een van de nieuwste cryptocurrency brokers vandaag aan in een persbericht. Crypto Bundels zijn te vergelijken met ETF’s, een enorme populaire investeringsmogelijkheid bij particuliere beleggers. Nieuwsgierig naar Finst en/of deze crypto bundels in dit artikel vind je alle antwoorden. 

ADVERTENTIE

Populaire Exchanges
Laatste Nieuws