Wat is Bitcoin en waar kan ik betrouwbare Bitcoin informatie vinden

Wat is Bitcoin en waar kan ik betrouwbare Bitcoin informatie vinden

Bitcoin is misschien wel de meest populaire Digitale-munt van de wereld, maar wat is Bitcoin nu precies. Op deze pagina vind je verschillende verwijzingen naar websites die dit goed weten uit te leggen. Ook hebben we voor je Bitcoin’s Whitepaper opgenomen. Mocht je nu al van plan zijn om Bitcoin aan te kopen, vind je hier ook de goedkoopste Cryptocurrency Broker om je Bitcoin veilig en betrouwbaar aan te kopen. Maar voordat je verder gaat, bekijk in ieder geval deze zeer populaire Bitcoin video. 

Bitcoin updates

AllBitcoin

Goedemorgen Bitcoin: PayPal zoekt experts

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.$4,4 miljard aan bitcoin van beurzen gehaald in 4 dagen Met de Naar...

Senator in VS reageert op wetsvoorstel: ‘Dit is niet hoe bitcoin werkt’

Politici wereldwijd proberen bitcoin (BTC) in een wettelijk kader te proppen. Ook in de Verenigde Staten is dat proces in volle gang. Bitcoiners in Amerika moeten e Naar bron gaan...

Hedgefonds van tientallen miljarden dollars zet naar verluidt Bitcoin op de balans

GoldenTree is naar verluidt bezig met het inkopen van bitcoin (BTC). Volgens bronnen is dit bedoeld om hun portfolio van wat diversificatie te voorzien. Het bedrijf richt Naar bron gaan...

De basis voor nieuwe gebruikers

Als nieuwe gebruiker kunt u met Bitcoin aan de slag zonder de technische details te begrijpen. Als je eenmaal een Bitcoin portefeuille op je computer of mobiele telefoon hebt geïnstalleerd, zal deze je eerste Bitcoin adres genereren en kun je er meer maken wanneer je er een nodig hebt. 

Op Bitcoin.org lees alles over:

  • Saldo’s
  • Transacties
  • Verwerking 
  • Overig

Wat is Bitcoin? Alles over Bitcoin, de blockchain en meer!

Door: Current Crypto

Bitcoin is een peer-to-peer netwerk dat met behulp van de blockchain technologie transacties mogelijk maakt van de ene persoon tussen de andere zonder tussenkomst van derde partijen zoals banken. Het maakt volledig decentrale transacties mogelijk en doet dit allemaal tegen lage kosten en meer privacy voor de gebruikers. Bitcoin wordt ook wel het internet van het geld genoemd. Iedereen kan deelnemen aan het netwerk zonder dat iemand hier ook maar iets aan kan doen.

Bitcoin kopen via Bitvavo: Uitleg video en Link. 

 

Wikipedia: What is Bitcoin

Door: Wikipedia

Natuurlijk kun je ook op Wikipedia een hoop informatie over Bitcoin vinden. Zie onderstaande inhoudsopgave.

Bitcoin Whitepaper

Een witboek, white paper of whitepaper is een document dat beschrijft hoe overheidsbeleid, een technologie, en/of product een specifiek probleem oplost. Witboeken worden gebruikt om de lezer van objectieve relevante informatie te voorzien die wordt gebruikt voor het nemen van een beslissing.

Bron: Wikipedia

Bitcoin Whitepaper: Een Peer-to-Peer Elektronisch Geldsysteem

De Vertaling van Bitcoin’s Whitepaper in NL

Door: BTC Direct

Overzicht. Een volledig peer-to-peer versie van elektronisch geld staat toe om online betalingen direct te versturen van de ene partij naar de andere partij, zonder dat de betaling langs een financiële instantie gaat. Digitale handtekeningen zorgen voor een deel van de oplossing, maar de grootste voordelen gaan verloren als er nog steeds een vertrouwde derde partij vereist is om dubbele uitgaves te voorkomen.

Wij stellen een oplossing voor op het probleem van dubbele uitgaven via het gebruik van een peer-to-peer netwerk.

Dit netwerk plaatst tijdstempels op transacties door ze te “hashen” in een constant groeiende keten van op hashes gebaseerde proof of work. De langste keten dient hierbij niet louter als bewijs van de volgorde van waargenomen gebeurtenissen, maar bewijst dat deze geleverd is door de grootste verzameling van CPU-kracht. Zolang de meerderheid van die CPU-kracht gecontroleerd wordt door knooppunten (nodes) in het netwerk die niet samenwerken om het netwerk aan te vallen, zullen zij de langste keten maken en de aanvallers te snel af zijn.

Registreer je vandaag nog en koop direct jouw favoriete cryptovaluta