Alpha Trades NL een Nieuw Cryptocurrency Platform

Alpha Trades

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Vandaag hebben wij weer een nieuw Cryptocurrency platform toegevoegd aan ons website. Dit maal is het de beurt aan Alpha Traders. Een community die financiële markten bekijkt vanuit zowel micro- als macro-perspectief. Het doel van Alpha Traders NL is om hun strategieën te onderwijzen en beginnende en ervaren handelaren te helpen! 

“We hebben een open gemeenschap opgericht waarin we onze trading-setups en analyses via verschillende kanalen delen. Onze primaire marktfocus ligt in aandelen, forex, aandelenopties en crypto. We delen dagelijkse videoanalyses op meerdere markten om de dag in te leiden en hoe de handelsvooruitzichten zich ontwikkelen. Daarnaast krijgen de Advantage-leden elke dag updates over handelsconfiguraties en marktanalyses. 

Ook hebben ze een eigen YouTube kanaal waar verschillende Cryptocurrency Charts besproken worden. Zie ook de video hieronder. Wil je nu meer populaire cryptocurrency Youtube kanalen bekijken, bezoek dan ook onze cryptocurrency Youtube pagina. Hier vind je zowel de nationale als internationale kanalen. 

Op de website van Alpha Trades vind je uiteraard nog meer informatie over de verschillende producten en diensten die zij aanbieden. Ook hebben wij natuurlijk Alpha Trades opgenomen op de Cryptocurrency Websites pagina. Hier van je alle populaire Cryptocurrency Websites van Nederland en België. Benieuwd bezoek dan ook zeker deze pagina. 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen