Altcoinseizoen gaat verder met nieuwe records voor Tezos, VeChain en Chainlink | Cryptotips.EU

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij een aantal samenwerkingsverbanden met partijen die artikelen schrijven, zoals Bitcoin Debuut, Current Crypto, Cryptotips, DCT, Koopbitcoinhulp.nl en natuurlijk Mr. Coingrats! Wil je deze pagina’s bezoeken en nog veel meer Cryptocurrency Artikelen lezen klik dan op onderstaande logo’s.    

Aangesloten Schrijvers

altcoinseizoen

Het Altcoinseizoen, dat een paar dagen na de Bitcoin halvering van 12 mei lijkt te zijn begonnen, gaat in volle snelheid verder. Hoewel de meeste wereldwijde media-aandacht naar Bitcoin blijft gaan, de meest bekende crypto probeert door $ 12.000 te breken, presteren de kleinere altcoins ook steeds beter.

 

Het laatste bewijs hiervan zijn de nieuwe records die Chainlink en VeChain de afgelopen dagen hebben behaald.

VeChain Nieuwe All-Time High

VeChain heeft gezien dat een geweldige 2020 eerder deze week werd bekroond met een nieuwe all-time high van $ 0,022917. Dit record is gevestigd op basis van de data van CoinMarketCap, die geen rekening houdt met de rebrand van VEN naar VET. Zoals we hadden opgemerkt, zette de kleine altcoin de afgelopen dagen vijf opeenvolgende dagen groene candles neer en dus waren de kansen op een nieuw record inderdaad verbeterd.


Op 9 augustus 2020 deed VeChain precies dat en zette een nieuw record neer. Als je bedenkt dat VeChain op 13 maart van dit jaar, de beruchte Black Thursday, voor $ 0,001678 werd verkocht, dan weet je wat voor prestatie deze munt heeft geleverd.


Dankzij positieve mediaverhalen en een enorme groep die de munt ondersteunt op sociale media, lijkt VeChain op dit moment bijna niet te stoppen. Op moment van schrijven staat de VeChain koers op $0,021170……….LEES VERDER


Dit Artikel verscheen  als eerste op op Cryptotips.eu! 

Voor meer interessante artikelen van Cryptotips.eu bekijk ook zeker hun website, of bezoek de Youtubepagina, Twitter en/of Instagram account

 

Wil je meer Cryptocurrency Artikelen lezen bekijk dan de meest recente uploads hieronder, of zoek per onderwerp op onze artikelen homepage. 

Inhoudsopgave

Meer
artikelen