Ampleforth stijgt met 72% na een flinke drop – Is dit de ultieme stablecoin?

Cryptocurrency Artikelen

Cryptotips.eu

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij een aantal samenwerkingsverbanden met partijen die artikelen schrijven, zoals Bitcoin Debuut, Current Crypto, Cryptotips, DCT, Koopbitcoinhulp.nl en natuurlijk Mr. Coingrats! Wil je deze pagina’s bezoeken en nog veel meer Cryptocurrency Artikelen lezen klik dan op onderstaande logo’s. 

Aangesloten Schrijvers

Ampleforth

Wie vandaag naar de crypto top 100 kijkt, ziet dat niet enkel de top 20 in grote getale is gestegen, maar dat een munt in de top 100 er met kop en schouders bovenuit steekt wat betreft groei. De vrij nieuwe munt Ampleforth token stijgt met maar liefst 72% vandaag en de marktkapitalisatie klom met 5,000% in maand tijd. Maar wat is het precies?

 

Elastische munt dankzij DeFi

Een van de grootste trends op de Ethereum blockchain en een van de grootste sterren van de nieuwe markt van Decentralized Finance (DeFi) van de afgelopen weken was echt wel Ampleforth.

 

Alhoewel iedereen het heeft over de fenomenale prijsstijging van Chainlink, Cardano en VeChain in het altseason van de laatste weken, is het vooral de groei van Ampleforth’s marktkapitalisatie die tot de verbeelding spreekt. In een maand tijd is die met maar liefst 5,000% hoger gegaan. Zet daartegenover de groei van Chainlink, Cardano en VeChain en het lijkt peanuts natuurlijk.

 

Het berichtAmpleforth stijgt met 72% na een flinke drop – Is dit de ultieme stablecoin?, verscheen eerst op Cryptotips.eu.

 

Voor meer interessante artikelen van Cryptotips.eu bekijk ook zeker hun website, of bezoek de Youtubepagina, Twitter en/of Instagram account

 

Inhoudsopgave

Meer
artikelen