ANALISTEN BLIJVEN POSITIEF ONDANKS BITCOIN KOERS DALING ONDER DE $11.000

Bitcoin koersdaling

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Cryptobenelux Telegram

 

De Bitcoin (BTC) koers heeft vandaag weer een flinke daling gezien en daalde vandaag richting de $10.460 op Binance. Hierdoor kwam de Bitcoin koers onder het $11.000 prijsniveau, een niveau die verschillende handelaren nauwlettend in de gaten houden en als een belangrijk niveau beschouwen.

 

Op 2 september was het ook al raak voor de Bitcoin koers, want toen daalde de prijs in één uur tijd met meer dan $800 dollar. Hierdoor is de koningsmunt in twee dagen tijd met meer dan 10% gedaald. $12.000 bewijst op dit moment duidelijk het weerstandsniveau van het jaar te zijn. Op het moment van schrijven beweegt de BTC rond de $10.700.

Bitcoin-koers

Bitcoin koers op weg naar CME gap?

De volgende belangrijke support voor Bitcoin is de $10.500, echter als we hieronder dalen, is het zeer waarschijnlijk dat we een terugval onder de 5 cijfers zullen zien. Dit zal gebeuren omdat meer handelaren zullen verkopen in afwachting van de CME gap van $9.700 die gevuld moet worden.

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen