ANALISTEN BLIJVEN POSITIEF ONDANKS BITCOIN KOERS DALING ONDER DE $11.000

Bitcoin koersdaling

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Cryptobenelux Telegram

 

De Bitcoin (BTC) koers heeft vandaag weer een flinke daling gezien en daalde vandaag richting de $10.460 op Binance. Hierdoor kwam de Bitcoin koers onder het $11.000 prijsniveau, een niveau die verschillende handelaren nauwlettend in de gaten houden en als een belangrijk niveau beschouwen.

 

Op 2 september was het ook al raak voor de Bitcoin koers, want toen daalde de prijs in één uur tijd met meer dan $800 dollar. Hierdoor is de koningsmunt in twee dagen tijd met meer dan 10% gedaald. $12.000 bewijst op dit moment duidelijk het weerstandsniveau van het jaar te zijn. Op het moment van schrijven beweegt de BTC rond de $10.700.

Bitcoin-koers

Bitcoin koers op weg naar CME gap?

De volgende belangrijke support voor Bitcoin is de $10.500, echter als we hieronder dalen, is het zeer waarschijnlijk dat we een terugval onder de 5 cijfers zullen zien. Dit zal gebeuren omdat meer handelaren zullen verkopen in afwachting van de CME gap van $9.700 die gevuld moet worden.

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen