Anycoin Direct genomineerd voor beste Cryptocurrency Broker
CashCowAwards Anycoin direct

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

ADV Bitcoin kopen

Maak kans op 100 euro

Cashcow heeft er zelf een leuke witactie voor in het leven geroepen, oftewel maak je ook nog eens kans op 100 euro, daar je je favoriete dienstverlener selecteer. 

“Welke financial biedt de beste dienstverlening richting particuliere beleggers en komt in aanmerking voor één van de prestigieuze Cashcow Awards? U bepaalt wie er wint! Breng dus nu uw stem nu uit en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro!” 

 

Eerder dit jaar werden er al Award uitgereikt te weten: de Cash Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2020.

Op dit moment zijn er nog tien Cashcow Awards te vergeven aan: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker.

 

AnyCoin roept op om te stemmen

Op de Twitterpagina van Anycoin direct zien we de afgelopen dag al meerdere tweets voorbij komen waarin Anycoin haar leden oproept om te gaan stemmen! Wil je nu ook stemmen klik dan op de link in de tweet en word doorgestuurd naar de website van Cashcow. 

Zodra de uitslag bekend is, komen wij daar natuurlijk zeker op terug. Ook een kijkje nemen en/of cryptocurrencies kopen bij Anycoin direct klik dan hier. 

 

Meer lezen over Anycoin Direct bekijk dan zeker ook eens onze review. 

Recente uploads

Uniswap voegt meer dan 100 tokens toe aan zwarte lijst

De toonaangevende gedecentraliseerde cryptocurrency-beurs Uniswap heeft meer dan 100 tokens aan hun zwarte lijst toegevoegd. Read More CryptoBenelux is in november 2017 gestart als Facebook community. Het ledenaantal groeide al...

Read More

Bitcoin koers stijgt door nieuws vanuit Amazon

De reden achter deze flinke opleving is voornamelijk de interesse in de cryptocurrency-markt vanuit de ecommercegigant Amazon. Read More CryptoBenelux is in november 2017 gestart als Facebook community. Het ledenaantal...

Read More

Amazon ontkent gerucht bitcoin acceptatie – BTC Direct | Nieuws

Amazon ontkent gerucht dat het bedrijf Cardano, Bitcoin en Bitcoin Cash wil accepteren dit jaar. Maar wat betekent deze ontkenning? Read More BTC Nieuws is een Nederlandse actualiteitenwebsite met al...

Read More

Goedemorgen Bitcoin: FUD vanuit Bloomberg, reactie van Tether

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.43% van de inwoners van Singapore bezit bitcoin 43% van de inw Naar...

Read More

Inhoudsopgave

Meer
artikelen