Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

ApeCoin (APE) razend populair onder ethereum whales » Crypto Insiders

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Een tijdje terug lanceerde het team achter de beroemde Bored Ape Yacht Club non-fungible token (NFT) collectie ook een eigen ERC-20 token. ApeCoin (APE) was de naam en direct kreeg de token een grote lading aandacht. Zelfs grote ethereum (ETH) investeerders, ofwel whales, waren geinteresseerd. Op dit moment staat ApeCoin zelfs op de derde plaats van meest populair coins onder deze whales.

Sinds mei is het handelsvolume van ApeCoin gemiddeld zo’n $2,07 miljard per dag. Dat is een duidelijk signaal dat de interesse van investeerders in het project nog altijd erg groot is. Data van WhaleStats bevestigt dit signaal. ApeCoin staat namelijk op plek 3 van de meest gekochte tokens door de top-100 Ethereum adressen.

Alleen de stablecoin USDC en ethereum zelf zijn nog populairder. Opmerkelijk is het feit dat ApeCoin zelfs populairder is dan Tether (USDT). Gemiddeld kopen de top-100 ethereum adressen zon 12.721 APE tokens met een marktwaarde van $157.609.

De populariteit van ApeCoin is natuurlijk veelal te danken aan het succes van de Bored Ape Yacht Club NFT collectie van Yuga Labs. Deze collectie met hun iconische apen is vandaag de dag de op-twee-na-grootste NFT collectie naar verkoopvolume.

APE koers

Direct na de lancering van ApeCoin schoot de koers omhoog. Binnen enkele minuten was de prijs van APE gestegen van zo’n $5 tot $40. Dat is stijging van maar liefst 700%! Er bestond echter wel behoorlijk wat onduidelijkheid over de daadwerkelijke prijs van APE. Deze prijs kwam op een aantal grote crypto exchanges niet overeen. Zo bereikte de koers van APE op Gate.io zelfs een astronomische $214. 

Na een serieuze daling tot rond de $10 werd wederom een sterke stijging ingezet. Opnieuw werden prijzen tot diep in de $20 bereikt. Dit bleek echter weer van korte duur, want aan het einde van april zakte de koers van APE volledig onderuit samen met de rest van de crypto markt. Na het neerzetten van een dieptepunt op $8, wist de koers op het moment van schrijven weer iets omhoog te krabbelen tot rond de $9,8.

Tags: APEApeCoinBAYCethereum whalesNFT

Read More

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet