Aquari Foundation

Het Aquari project is nog een jonge organisatie die tot doel heeft om alle vervuiling van de oceanen en rivieren op te ruimen en tegen te gaan. Zij ondersteunen lokale initiatieven op dit gebied door: Geld en/of middelen beschikbaar te stellen aan lokale milieuorganisaties. Opschoonacties van stranden en rivieren te organiseren of te ondersteunen en scholing aan te bieden.

Table of Contents

Aquari_Community

Financiering

Het geld dat de AquariFoundation nodig heeft om dit te kunnen doen, krijgen zij door hun eigen cryptomunt AQUARI. Over elke aan- en verkoop van Aquari wordt 10% belasting geheven. 3% gaat naar de Aquari Foundation, 3% wordt naar ratio verdeeld over de holders en 4% van de coin gaat naar de LiquiditeitsPool, hier wordt o.a. de marketing van betaald. Door Aquari te kopen, zorg jij er dus voor dat de oceanen en rivieren weer een beetje schoner worden. Doe je verder niets met Aquari, dan blijft je investering groeien. Immers bij elke transactie krijg je er weer Aquari bij. Een meer duidelijke win-win is er niet.

Geen woorden, maar daden

In Nederland en India zijn al verschillende opschoonacties geweest. Zo hebben Aquari holders vrijwillig Natuurmonumenten geholpen met het opschonen van natuurgebieden langs de Maas, nadat een deel van Limburg dit jaar door de hevige regenval is overstroomd. In India wordt samengewerkt met, de door de VN bekroonde Malhar Kalambe die het project ‘Beach Please’ heeft opgezet. Zij organiseren elke week beach cleanups in India. 

Aquari-cleanup

Afbeelding: Aquari TikTok Before/After

Afbeelding: Aquari foundation at work

Maak de wereld schoner en koop Aquari

Aquari is sinds mei 2021 te koop. Er is nog weinig marketing gedaan omdat de oprichters van Aquari eerst alles wilde legaliseren en rustig wilde bouwen aan een stevig fundament. Inmiddels is het zover en start binnenkort een grote marketingcampagne. Nu is de prijs van de coin nog erg laag, dus doe je voordeel daarmee. Aquari kun je kopen via Pancakeswap en P2PB2B. Maar binnenkort kan het nog makkelijker met Aquaswap. Hiermee kun je zonder gedoe in twee clicks met debit card of SEPA Aquari kopen via de (vernieuwde) website van Aquari. 

Aquari-ecosystem

Is Aquari betrouwbaar?

Jazeker, de Foundation is officieel geregistreerd. Aquari wil ook de meest transparante milieuorganisatie ter wereld zijn. En dat is ook zichtbaar. De oprichters van Aquari zijn gewoon terug te vinden op LinkedIn. Aquari heeft een actieve community op Telegram. De eigenaren zijn daar ook elke dag aanwezig en beantwoorden alle vragen samen met het moderatorteam. Ongeveer elke twee weken wordt er een AMA (Ask Me Anything) gehouden. Tijdens de AMA worden alle holders, door de eigenaren Maciej en Cameron, op de hoogte gebracht van de plannen en nieuwe samenwerkingsverbanden en vanzelfsprekend kunnen er dan vragen worden gesteld. 

Aquari project links

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen alvorens je overgaat tot actie. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.