Bearish vrijdag naar $46.000 en lager? | Analyse BTC/ETH/ADA/AUDIO/AVAX/BAT

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Altijd geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en gadgets. Toen kwam de Bitcoin. Net als voor velen was geld verdienen een interessant aspect, maar ik ben gebleven voor de ideologie en blockchain technologie erachter. Ik zag dat de Bitcoin veel zou kunnen betekenen voor de wereld: een herverdeling van macht en rijkdommen in de wereld. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te laten leren over de Bitcoin, blockchain, cryptovaluta en de achterliggende ideologie. Tevens kan ik met mijn opgedane kennis en ervaring een op maat gemaakte risicoanalyse doen voor uw investeringsdoeleinden.

Mijn missie is om op een betrouwbare en duidelijke manier iedereen te introduceren aan investeren in de Bitcoin en cryptovaluta en diens voordelen en winsten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen