Beste Crypto Black friday acties 2022

ADVERTENTIE

Black Friday oftewel vrij vertaald zwarte vrijdag is officieel in de Verenigde Staten de dag die valt na Thanksgiving. De officiële feestdag die ieder jaar wordt gevierd op de vierde donderdag in november. De dag daarna, black friday, werd en wordt tot op de dag van vandaag dan gebruikt om te starten met het doen van de kerstinkopen. Een periode waar de winkeliers en bedrijven handig op inspelen door te strooien met hoge kortingen. 

Een heus commercieel feest, waaraan Crypto zich ook niet meer kan onttrekken. Dus ook op de Bitcoin en cryptocurrency markt wordt er gestrooid met korting. Wij hebben de leukste en meest interessante deals ook dit jaar weer voor je op een rij gezet:

Ledger Nano X 3-pack | 11% korting

Nu in de aanbieding, een collectie bestaande uit drie gekleurde wallets. Misschien een voor jezelf, en de andere twee voor Sinterklaas en de Kerstman? Dit pakket is afgeprijsd van 447 euro naar 399 euro!

Tradingview | 60% korting

TradingView heeft alle trading tools die je nodig hebt om je trades te doen en te delen. Real-time data en browser-based grafieken geven je de mogelijkheid om waar dan ook te traden gezien er geen complexe installaties zijn vereist.

30 dagen Moneytalks Community voor slechts €1,-

De behoefte aan financiële educatie is momenteel zeer belangrijk.
Daarom laten we je graag kennismaken met onze MoneyTalks Community waar we dagelijks tools, inzichten en kennis delen zodat jij betere en slimmere financiële beslissingen kunt nemen. Alleen deze week daarom: 1 maand lidmaatschap uitproberen voor slechts €1,-.
Let op: dit is een abonnement en ieder moment opzegbaar door een simpel mailtje te sturen naar ons.

Coinmerce geen handelskosten

The Bitcoin Standard | 46% korting

Schrijver Saifedean Ammous schetst met zijn tweeluik onze economische en monetaire realiteit en hoe we hier zijn gekomen. Zijn eerste boek is het Engelstalige The Bitcoin Standard uit 2020 en dit is het best verkochte bitcoin boek ooit. Wil je meer weten over de opkomst van een gedecentraliseerde, apolitieke, vrije markt alternatief van onze centrale banken? Wil je je in het debat tegen CBDC’s wapenen met argumenten? Dan raden wij The Bitcoin Standard aan, nu voor maar 11,95 euro.

Overige acties

No posts found!

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Premium Partners

Advertentie

ADVERTENTIE

Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie