De meest betrouwbare Cryptocurrency Signal groepen

Cryptocurrency-signal-groepen

ADVERTENTIE

Steeds meer mensen ontdekken de wonderlijke wereld van cryptocurrency en daarmee ook het investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Alleen beschikt lang niet iedereen over de juiste kennis. Een gat waar cryptocurrency signal groepen dankbaar gebruik van maken en hun diensten maar wat graag aan de man willen brengen. Maar waar vind je nu zo een Signal groep en is deze dan wel betrouwbaar? 

Table of Contents

Betrouwbare Cryptocurrency Signal groepen

Al eerder hebben wij een artikel geschreven over cryptocurrency signal groepen waarin we stil gestaan hebben bij drie verschillende vormen van signals. 1. Persoonlijke signals. 2. Signals die gratis worden aangeboden door websites en groepen. 3. Signals die je kunt kopen. En vandaag zullen we stilstaan bij de Signals waar je voor moet betalen. Vaak aangeboden in een soort van abonnementsvorm. 

De vraag die ons allen bezighoud: “Waar vind ik een betrouwbare signal groep en wat zijn de kosten hiervan?”.

Om antwoord te geven op deze vraag zullen wij de vier grootste partijen uit Nederland onder de loep nemen. 

Mr. Coingrats

De eerste cryptocurrency Signal provider is mr. Coingrats. Naar onze mening een gerenommeerde partij die al geruime tijd bestaat en actief is in de cryptocurrency space. Door middels van een VIP-dienst worden verschillende signalen gedeeld, besproken en aangeboden. Ook beschikken ze over een gratis Discord kanaal waar veel informatie te vinden is. 

Op de website van Coingrats Signals lezen we: 

“Inmiddels hebben wij de benodigde kennis opgedaan om succesvol te kunnen traden. Deze kennis willen wij graag met jullie delen door middel van onze VIP dienst. Wij onderzoeken de crypto markt door het uitvoeren van technische analyses. Hierdoor kunnen wij de coins met de meeste potentie selecteren. In ons VIP gedeelte van ons Discord server delen wij onze bevindingen in de vorm van een signaal. “

Margin Traders

De tweede signal provider is Margin Traders. Een gerenommeerde partij die ook veel artikelen en analyses heeft geschreven voor o.a. Bitcoinmagazine en Cryptobenelux. Ook is het een partij met zowel nationale en internationale ervaring. Geen tijd om het traden zelf te leren, dan bieden de signals een uitkomst. 

Op de website van Margin Traders lezen we: 

“Geen tijd of kennis om technische analyse voor je trades te doen? Gebruik dan onze Signals Only service. Wij doen als fulltime traders de benodigde analyses om succesvol te kunnen traden en jij trade met onze winstgevende trades mee. In een signal staat precies beschreven hoe de trade gepland is, Welke Exchange, Welk tradingspair, De grootte van inzet in % van het portfolio, De hefboom, De verschillende instaplevels incl % van je inzet, De verschillende uitstaplevels, De stoploss. 

Cryptotargets

De derde signal provider is een relatief nieuwe partij, te weten Cryptotargets. De website is kortgeleden ook in een geheel nieuw jasje gestoken. Ook meeprofiteren van de crypto Bullrun maak dan gebruik van de signals van Cryptotargets. 

Op de website van cryptotargets lezen we: 

“Onze analisten monitoren 24/7 de cryptomarkt met geavanceerde software en het menselijk oog. Zodra een van de analisten potentie ziet in een cryptovaluta, dan opent hij hierin een positie en verstuurt hij zijn exacte inkoopprijs en toekomstige verkoopprijzen in het Premium kanaal. Via het Premium kanaal ontvangt u direct een notificatie zodra de analisten een positie openen.”

Coinbaas

De vierde en laatste signal provider is een partij die al zeer geruime tijd actief is in de cryptocurrency markt en bij het geven van Signals ook dankbaar gebruik maakt van deze jarenlange ervaring. Ook zijn ze zeer actief op Telegram waar ook gratis signals te vinden zijn. Interessant als je je eerst wilt verdiepen in de verschillende partijen en de signals die worden aangeboden. 

Op de website van Coinbaas lezen we: 

Coinbaas Premium geeft je de mogelijkheid om samen met ons team cryptocurrency echt serieus te nemen. Ons doel is om samen met de premium community maximaal resultaat te boeken en samen verder te komen in crypto. De informatie in Coinbaas Premium is altijd gebaseerd op fundamentele & technische analyse alsmede relevante markt gegevens.

Wat kost nu zo een Signal

Als we kijken naar de prijzen van de vier hierboven beschreven Signal providers valt als eerste de prijs op van Cryptotargets, zie ook onderstaande afbeeldingen. Bij deze partij zijn de kosten per maand 39 euro. Bij mr. Coingrats is dit 1 euro duurder, te weten 40 euro per maand. Margin Traders is in vergelijking met deze twee een stuk duurder, te weten 75 euro per maand. Omdat de prijzen van Coinbaas niet op de website werden aangeboden moesten we hier eerst navraag naar doen. De maandelijkse kosten van Coinbaas: 

  • 1 maand 30 euro
  • 3 maanden 80 euro
  • 6 maanden 140 euro

Met andere woorden zijn de prijzen van Coinbaas het goedkoopst. Hierbij moeten we wel direct vermelden dat op moment van schrijven deze groep vol zit en er een wachtlijst is. 

Crypto signals prijzen margin traders
Crypto signal prijzen cryptotargets
cryptocurrency Signal prijzen mr coingrats

Prijzen van links boven naar rechts onder: Margin traders – Cryptotargets – Coingrats. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer variabelen waar rekening mee gehouden moet worden bij het uitzoeken van een geschikte provider. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveel signals.

Hoeveelheid Signals

Oftewel is het aantal signalen en misschien wel belangrijker nog de winstgevendheid van deze signalen een nog belangrijkere factor. Als we op zoek gaan naar de aantallen krijgen we bij alle providers te horen dat het aantal signalen sterk afhangt van de condities van de markt. Begrijpelijk ook, want in een bearmarkt kunnen moeilijk veel long-signals gegeven worden. Short signalen daarentegen zou dan wel weer aannemelijk zijn, maar dat moet dan wel passen bij je eigen tradingstyle. 

Bitcoinhelper tip 1: 

Bedenk in eerste instantie goed wat je eigen plan is met deze signalen. Ben je een lange termijn trader, zul je daar je signal ook op uit moeten zoeken en dat geld natuurlijk ook voor de korte termijn trader. 

Op de vraag hoe nu precies zo een signal eruit ziet bij de verschillende partijen kregen we wel direct response. Oftewel zien we hieronder van links boven, naar rechtsonder achtereenvolgens de signals van Margin Traders – Cryptotargets – Mr. Coingrats – Coinbaas. 

Signal margin Traders
Cryptotargets signals
coingrats signal
Signal Coinbaas

De glazen bol

Wij willen je meegeven dat een signal altijd een voorspelling blijft, niemand heeft een glazen bol en kan dus met 100 procent zekerheid zeggen dat een signal uit zal komen. Wel durven we te zeggen, daar je een abonnement afsluit bij een van de bovenstaande partijen, dat er goed en kritisch is gekeken naar de verschillende signals middels technische analyse. Bij alle partijen zijn zeer ervaren traders aan het werk, hetgeen de waarde, de betrouwbaarheid en waarschijnlijk de financieel aantrekkelijkheid van deze signals ten goede komt. 

Tot slot ligt de beslissing om daadwerkelijk een signal te volgen natuurlijk bij jezelf. Oftewel zul je ook zelf een afweging moeten maken of je instapt of niet. Zoals al hierboven beschreven is het maken van een plan en het bedenken wat voor soort trader je bent van cruciaal belang. Ben je van plan om een langetermijninvestering te doen, of wil je diverse traden per week maken. Als kortetermijntrader zul je namelijk veel sneller moeten reageren op koersschommelingen dan een langetermijninvesteerder. Bekijk de aangeboden Signals dan ook in dit licht en stel vragen over de termijn van de aangeboden signals. 

Conclusie cryptocurrency signal groepen

Er zijn naar onze mening zeker goede en betrouwbare cryptocurrency Signal groepen en dus partijen te vinden in Nederland. Groepen waar voldoende kennis van de markt en technische analyse aanwezig zijn. De vier hierboven besproken partijen zijn naar onze mening dan ook zeer betrouwbaar en bieden goede signals aan. Ook als het gaat om prijs zijn de verschillen niet heel groot. Met andere woorden is het aan jezelf, je eigen plan om te kiezen voor die partij die het beste bij jou past. 

Bitcoinhelper tip 2: 

Kijk goed rond op de verschillende platformen en vraag of je in eerste instantie in de ‘gratis’ groep geplaatst kunt worden. Het melden dat je via Bitcoinhelper komt, wil in een aantal gevallen ook wel eens helpen! 

Mocht je nog twijfelen of willen sparren welke signal groep nu het beste bij jou past, neem dan even contact met ons op en join het Bitcoinhelper telegram kanaal. Klik hier om direct naar ons kanaal te gaan. Ook kun je natuurlijk zelf het nodige doen om je trading skills naar een hoger plan te tillen, bekijk daarom ook eens het Bitcoinhelper gevorderde stappenplan. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Premium Partners
Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie