Biflatie over de crisis, de algemene economie en de (macro)-economische situatie in de wereld

biflatie logo

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

De website Biflatie is door Koen Dil in 2009 opgericht  met als doel meer informatie te verschaffen over de crisis, de algemene economie en de (macro)-economische situatie in de wereld. Op de website vinden we de onderwerpen waar doorgaans over geschreven wordt: 

Op Biflatie wordt er geschreven over  inflatie, de huizenmarkt, grondstoffen, cryptocurrencies, het schuldensysteem, edelmetalen en andere relevante economische onderwerpen. 

Zowel inflatie als deflatie

De bedrijfsnaam Biflatie is een economische situatie die te herkennen is aan zowel inflatie als deflatie. De prijs van grondstof gerelateerde producten stijgt, terwijl de prijs van schuld gerelateerde producten daalt. 

Biflatie.nl hoopt met de artikelen, columns, cijfers en informatie die ze schrijven iets te doen tegen het economisch analfabetisme in ons land. De Nederlandse dichter Bergman (A. Kok), zo lezen we op de website van Biflatie,  zei ooit:

Wie de chaos beschrijft, stelt orde op zaken‘.

Vanuit dit perspectief probeert Biflatie.nl uitleg te geven over de economische statistieken en data en de daarbij behorende bewegingen in ons huidige economische systeem

Onlangs verschenen Artikelen

Natuurlijk zijn de artikelen van Biflatie ook via de Bitcoinhelper Nieuwsplatformen te vinden. Denk aan ons Nieuwsoverzicht, Cryptocurrency Nieuws Twitterpagina en/of ons Telegram kanaal

Biflatie is ook te vinden op twitter

Via deze weg bedanken wij onze partner Biflatie en als je nog geen bezoek hebt gebracht aan hun website klik dan hier

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen