Binance Review door Beste Bank | Is Binance betrouwbaar?

Binancen Screenshot app

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Bitcoinhelper is ook de plek voor het lezen van Cryptocurrency Reviews. In deze rubriek nemen wij verschillende cryptocurrency platformen onder de Loep en zoeken we naar de meest betrouwbare Reviews uit de space. Deze keer is het de beurt aan Binance. Een van de meest populaire en ’s werelds grootste cryptocurrency exchange. De Review wordt deze keer verzorgd door Beste Bank!

Beste Bank

Review Binance door Beste Bank

Is Binance betrouwbaar? Waarom zou ik Binance gebruiken? Wat is er zo bijzonder met Binance? Wat is er allemaal mogelijk?

Er zijn genoeg vraagtekens over Binance van onze lezers geweest. Dit artikel en recensie over Binance zal alle belangrijke vragen beantwoorden.

 

Samenvatting: bitcoin kopen met Binance is gemakkelijk voor elkaar te krijgen; echter Binance beschikt over het grootste aanbod van cryptovaluta en tokens. Inderdaad, Binance is uitgegroeid tot de grootste crypto exchange ter wereld met meer dan 25 miljoen gebruikers in 2020 en 1500 medewerkers. De groei is ongekend snel gegaan. Bovendien is Binance veel meer dan een handelsplatform voor crypto spot en futures trading. Binance is een compleet globaal eco-systeem voor de adoptie van crypto’s en blockchain tech; en werkt Binance aan de ontwikkeling van een eigen gedecentraliseerd financieel systeem. Niet onbelangrijk beschikt Binance onder meer over een eigen blockchain (Binance Smart Chain), een interne cryptomunt (BNB), eigen stablecoins (waaronder BUSD), een launchpad voor startups en eigen DeFi-sector met een eigen Binance DEX. Je kunt het zo gek niet bedenken of Binance doet het wel. Voor meer informatie: Bezoek Binance!

Waarom is de Binance exchange zo populair?

Binance is een jonge crypto-to-crypto handelsplatform die pas sinds juli 2017 actief is. De groei van het platform is exponentieel snel gegaan. In een razendsnel tempo hebben ze een uitstekend werkende crypto-handelsbeurs opgezet. De handelsomgeving is niet alleen werkend, maar ook nog eens netjes in het Nederlands vertaald, super snel in het verwerken van transacties en zeer goedkoop! De Binance exchange kan 1,4 miljoen transacties per seconde verwerken en vraagt daar voor maar een handelscommissie van 0.1 %……Lees verder

Binance Screencaps

Binance Voor- en Nadelen

Voordelen:

  • Groot aanbod van cryptocurrencies.
  • Hoge liquiditeit.
  • Lage transactiekosten.
  • Gebruiksvriendelijk.

Nadelen:

  • Hoge opnamekosten
  • Vertraging bij volatiliteit
  • Geen optie om in euro’s of dollars te handelen
  • Je cryptocurrencies op het platform zijn niet verzekerd

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen