ADVERTENTIE

Binance Review en Handleiding 2022 | Bitcoin verhandelen op Binance

ADVERTENTIE

Binance Review. Binance is een van de, dan wel de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. Het platform komt voort uit een ICO uit 2017 en is opgericht door Changpeng Zhao. Niet alleen is CZ de CEO van Binance, maar ook zeker een van de meest populaire cryptocurrency personen in de wereld. Het razendsnelle platform te samen met het hoge handelsvolume hebben gemaakt dat dit platform zich met recht nummer 1 van de wereld mag noemen. 

Maar er is natuurlijk meer! In dit artikelen nemen we deze exchange verder onder de loep en kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en natuurlijk aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen op deze exchange, maar heb je nog hulp nodig bij het registreren, klik dan direct door naar de Binance-handleiding. Direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

Binance is zoals gezegd een Cryptocurrency Exchange en zeer geschikt voor de zowel startende als ervaren trader. Het verschil t.o.v. van een cryptocurrency broker, zoals bijvoorbeeld Bitvavo, is dat er hier gehandeld wordt aan de hand van vraag en aanbod en dmv een vaste prijs. 

Ook is Binance door de jaren heen ontzettend hard gegroeid. Niet alleen in volume en dus transacties, maar zeker ook in de aangeboden diensten. Denk bijvoorbeeld aan Binance Earn, de Binance Academy, de Binance Smart Chain, een eigen cryptomunt genaamd BNB, een launchpad voor startups, een eigen DeFi-sector met een eigen Binance DEX en ga zo maar door. 

Binance Exchange

Zoals je weet zit het verdienmodel hem bij exchanges in de fees die worden betaalt per transactie en dit is bij Binance niet anders. Kortom je betaalt voor de transacties die je doet op deze exchange, de zgn tradingfees. Dit is op moment van schrijven zo’n 0,1%. Hetgeen als je dit vergelijkt met een cryptocurrency broker een stuk lager is, maar zeker ook goedkoop in vergelijking met andere cryptocurrency exchanges. 

Een leuke toevoeging van Binance is ook dat je 25% korting krijgt op de fee als je met Binance Coins betaalt (BNB). Deze korting staat standaard aangevinkt, maar kan natuurlijk ook zo worden aangepast. Kortom de Binance exchange is naar onze mening zeker een hele fijne, gebruiksvriendelijke en veilige Cryptocurrency Exchange. Het mag zich dan ook met recht de beste en grootste Cryptocurrency Exchange ter wereld noemen. 

Voor en nadelen Binance

Voordelen Binance

  • Hoogste Volumes
  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Lage fees (betalen met BNB);
  • Binance Academy;
  • Betalen met Ideal, bankoverschrijving en creditcard.

Nadelen Binance

  • Enige mate van ervaring vereist (verschil t.o.v. Broker); 
  • Je crypto is niet verzekerd op het platform. 

Beveiligingsmaatregelen

Er wordt bij Binance continue hard gewerkt aan de waarborging van de veiligheid. Ze hebben onder andere een AI-systeem geïmplementeerd die alle transacties controleert op mogelijke frauduloze handelingen. Dit AI-beveiligingssysteem van Binance kan bijvoorbeeld een verdachte SIM swap in combinatie met een 2FA en email hack van een klant detecteren en daardoor een opname blokkeren.

Samenvattend Binance beschikt over een A rating met een 9.36 van de totaal 10 punten. Oftewel naar onze mening een zeer betrouwbaar en veilig platform. 

Sources and Social media

Direct Registreren
bij Binance

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Binance klik dan hier

Naar de Handleiding van
Binance

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Exchange?

Laat een review achter! kans op 10 euro gratis Bitcoin

Nog steeds geen leverage

Rated 1 out of 5
2022-01-25

Hoe moeilijk kan het zijn om dit nu goed en zorgvuldig te regelen Binance? Ben overgestapt en dat zouden meerdere moeten doen.

Ben Scheurs

Geen Ideal mogelijk

Rated 2 out of 5
2022-01-10

Ik was zeker fan van Binance, maar sinds ze overhoop liggen met verschillende overheden ben ik overgestapt. Het ook niet meer met Ideal kunnen betalen vind ik echt een gemis. Benieuwd wat anderen hiervan vinden?

Klaas W.

Geen titel

Rated 5 out of 5
2021-06-22

Binance is de beste!

geert

ADVERTENTIE

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Populaire Brokers

ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Nieuwsbrief ontvangen?

Recente berichten
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE