Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Bitcoin bodem op $24k? John bekijkt de koersen, waaronder LUNA! » Crypto Insiders

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

De Bitcoin Consultant heeft weer een nieuwe video voor jullie klaar staan. In deze video’s bekijkt John van Meer de koers van bitcoin (BTC). Ook bekijkt John een aantal altcoins. Welke dat zijn lees je hieronder.

Bitcoin Consultant kijkt naar BTC, LUNA en meer

In de video van vandaag bekijkt John de koersen van bitcoin, terra (LUNA) en TRX USDD. Hoe staan deze cryptocurrencies er op dit moment voor? Je ziet het in de nieuwe koers analyse van De Bitcoin Consultant!

Stem op cryptocurrencies

Stemmen op de cryptocurrencies die John analyseert? Word dan lid van Crypto Insiders Premium, en je kan iedere editie meestemmen. Hulp nodig? 7 dagen per week kan je als Insider persoonlijk je vraag neerleggen bij analisten, Crypto Coaches en onze fanatieke community. Kom de eerste 30 dagen kan je gratis proberen!

Leren over Bitcoin, blockchain en crypto

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto. Kennismaken met John? Bekijk dan zijn gratis cursus! Ook op Crypto Insiders kan je meer lezen over de Bitcoin Consultant.

Tags: AnalyseBitcoinBitcoin ConsultantbtcLunaTerraTRX USDD

Read More

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Binance-CEO bekritiseert Terra’s plan voor een hard fork

Het voorstel om de Terra-blockchain te hard forken om de ooit bloeiende LUNA- en UST-ecosystemen nieuw leven in te blazen, werd onlangs in twijfel getrokken door Changpeng “CZ” Zhao, de CEO van cryptocurrency-beurs Binance. In vervolg daarop deelde CZ zijn gedachten over de beste manier van handelen voor het instorten van crypto-ondernemingen met de cryptogemeenschap.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet