Bitcoin Debuut Bitcoin Update: in 172 dagen naar nieuw all-time high

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij een aantal samenwerkingsverbanden met partijen die artikelen schrijven, zoals Bitcoin Debuut, Current Crypto, Cryptotips, DCT, Koopbitcoinhulp.nl en natuurlijk Mr. Coingrats! Wil je deze pagina’s bezoeken en nog veel meer Cryptocurrency Artikelen lezen klik dan op onderstaande logo’s.

Aangesloten Schrijvers

De bitcoin cyclus 192-172 laat jou de momenten zien die het meest van belang zijn. Wanneer bereikt bitcoin zijn hoogtepunt in de huidige cyclus? Hoe lang gaat de huidige uptrend nog duren? De cyclus voorspeld niet de hoogte van de bitcoin koers, maar geeft je wel de perfecte in- en uitstapmomenten! We staan aan het begin van een nieuwe cyclus en die kan de koers in 172 dagen flink omhoog gaan brengen.Hoogtepunt van deze cyclus wordt bereikt op 13 december 2020 en zou zomaar eens een nieuw all-time high kunnen betekenen. Hoe dit precies zit? lees je in een nieuwe Bitcoin Update.

Bitcoin cyclus naar nieuw all-time high

De cyclus bestaat telkens uit 192 dagen gevolgd door een nieuwe cyclus van 172 dagen, enzovoort. In de grafiek hieronder zie je de verschillende cyclussen ingetekend. Opvallend is dat iedere keer rond het begin van een nieuwe cyclus significante koersontwikkelingen plaatsvinden. Vanaf het hoogtepunt december 2017 hebben we twee cyclussen gehad waarbij de algemene trend neerwaarts was. Exact bij het begin van de derde cyclus bereikte bitcoin zijn dieptepunt rond $3.100 (16 december 2018).


Vanaf dit dieptepunt startte een nieuwe cyclus van 192 dagen en de trend is eindelijk omgeslagen naar een opwaartse trend. Wederom exact na 192 dagen bereikte bitcoin zijn hoogste koersstand van 2019, rond $13.890 (26 juni 2019).


Er volgde wederom een nieuwe cyclus van 172 dagen waarbij de trend is gewijzigd van een opwaartse trend naar neerwaartse trend. Ook nu weer bereikte de koers exact na 172 dagen op 15 december 2019 zijn laagste punt van het jaar, rond $6.420. De nieuwe cyclus van 192 dagen die volgde was wederom over het geheel genomen een neerwaartse trend.

Bitcoin-cyclus

In 172 dagen naar hoogtepunt 

Maar nu komt het, we zijn recent op 24 juni 2020 begonnen aan een nieuwe cyclus en na twee cyclussen met een neerwaartse trend is het de komende 172 dagen dus tijd voor een opwaartse trend. Dit wil niet zeggen dat de koers alleen maar zal stijgen, maar het geeft wel aan dat de koers over 172 dagen aanzienlijk hoger zal zijn ten opzichte van de koers bij de start van de cyclus (rond $9.000). Wat de cyclus ons laat zien is dat we rond 13 december 2020 het hoogtepunt van deze cyclus gaan bereiken. Wanneer de huidige cyclus vergelijkbaar verloopt als de eerdere opwaartse cyclus, kan dit zomaar een nieuw all-time-high voor bitcoin betekenen……….LEES VERDER

 

Dit Artikel verscheen  als eerste op op Bitcoin Debuut! 

Wil je meer Cryptocurrency Artikelen lezen bekijk dan de meest recente uploads hieronder, of zoek per onderwerp op onze artikelen homepage. 

Populaire Brokers

More To Explore