Bitcoin Debuut Update: Sterke basis gelegd voor nieuw hoogtepunt

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met partijen die goede en betrouwbare content publiceren. Bekijk alle aangesloten partijen op onze Cryptocurrency Artikelen pagina.

Bitcoin Debuut Update

Bitcoin koers is ruim 8% gestegen sinds de update van vorige week ‘Eerste signalen trendomkeer zichtbaar’. De koers zit opgesloten tussen twee moving averages en zal komende week een richting moeten kiezen. De afgelopen 3 weken heeft bitcoin een sterke basis gevormd voor een verder stijgende koers, is bitcoin op weg naar een nieuw hoogtepunt? Hoe dit precies zit lees je in een nieuwe Bitcoin Update!

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Bullish retest symmetrical triangle

Bitcoin heeft de afgelopen weken een sterke basis gelegd voor verdere koersstijgingen de komende maanden. In de grafiek hieronder is een symmetrical triangle patroon (symmetrische driehoek) zichtbaar op de weekgrafiek. De afgelopen maanden hebben we het al vaker over dit patroon gehad, omdat deze al sinds eind 2017 een belangrijke rol speelt. Eind juli wist de koers na bijna 4 jaar eindelijk opwaarts uit de driehoek te breken.

De afgelopen 2 weken heeft de koers support gevonden exact aan de bovenkant van de driehoek. De eerder gebroken weerstand eind juli is de afgelopen weken succesvol opnieuw getest (bullish retest). Daarnaast hebben we ook nog de 20 EMA waar de koers zich nog steeds boven bevindt. Zoals al een aantal keer aangegeven in de updates is er sprake van een bullmarkt zolang de koers zicht boven de 20 EMA begeeft. De combinatie van een succesvolle retest van de eerder doorbroken weerstand en het feit dat de koers zich boven de 20 EMA begeeft, maakt het een hele sterke basis voor bitcoin, om de komende maanden op zoek te gaan naar een nieuw hoogtepunt.

8% winst in 1 week is best lekker

In de 1-uurs grafiek van bitcoin hieronder is de licht blauwe verticale lijn het moment waarop mijn update van vorige week, ‘Eerste signalen trendomkeer zichtbaar’, gepubliceerd werd. De koers is in de zes dagen die volgde met ruim 8% gestegen. De koers vond support op de 200 MA en een dag later wist het de 200 EMA te doorbreken. Dit in combinatie met een aanstaande bullish cross van de MACD op de dag grafiek waren de ingrediënten voor een stijging van ruim 8% afgelopen week.

De koers is er gisteren niet in geslaagd de belangrijke weerstandslijn rond $11.1150 te doorbreken, vervolgens is de koers gaan dalen. Op het moment van schrijven heeft de koers support gevonden op de supportlijn $10.775 en is met een bounce weer boven de 200 EMA uitgekomen…….LEES VERDER

 

Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je op Koopbitcoinhulp!

Inhoudsopgave

Meer
artikelen