Bitcoin en Ethereum naderen belangrijk support, kans of bedreiging?

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Al weken hebben we te maken met een sterke neerwaartse trend, BTC en ETH naderen belangrijk support. 2x Trade Setup voor de langere termijn! Read More

Zoals bij mij vaak het geval is, dook ik ook nu weer volop in een nieuw avontuur zonder enige kennis. Mijn collega Jeroen vertelde mij in december 2017 over zijn handel in bitcoin en de winsten die hij gemaakt had. Dat wilde ik ook en ik besloot dat ik hier meer over moest weten.

Ik belde mijn broer en overtuigde hem ervan ook mee te doen, we investeerden ieder €1.000. Met in totaal €2.000,- maakte ik in 2017 mijn Bitcoin Debuut. Begin 2018 was die €2.000 nog maar de helft waard en eind 2018 was de koers met ruim 80% gedaald.

Laten we het houden op een valse start…

Wekelijks kreeg ik van mijn broer de vraag: “waar is me geld? Wat heb je met me investering gedaan?” Mijn standaard antwoord is al die jaren geweest dat hij geduld moest hebben en dat het een investering is met een lange termijn doelstelling.

Sinds december 2020 krijg ik met regelmaat de vraag: “Wanneer ga je mijn winst uitbetalen?” Maar ook nu krijgt hij hetzelfde antwoord en weet hij genoeg als ik alleen al lange termijn zeg.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen