Bitcoin kopen doe je in 2021 bij Blox en krijgt 10 euro gratis

Persbericht | Bitcoinhelper & BLOX 10 euro gratis aan eerste inleg

04 Januari 2021 | Amsterdam

Bitcoin kopen is in 2021 nog nooit zo gemakkelijk geweest. Namelijk via de cryptocurrency app Blox kun je in 5 minuten je aller eerste bitcoin in bezit hebben. Ook mogen wij onze leden nu een eerste gratis inleg geven van 10 euro. Zomaar voor niets. Het engige wat je moet doen is een account aanmaken. 

Blox de cryptocurrency app

Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Hetgeen volgens de makers van dit platform zelf in 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden. Hetgeen ook goed past bij hun missie: Het toegankelijker maken van cryptocurrency bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

In 4 simpele stappen

Downloaden

Voor Apple of Android

Download de app, maak een account aan en gebruik vouchercode BITCOINHELPER en ontvang direct 10 euro starttegoed! Klik op de button bovenaan de website om de app direct downloaden. Zit je achter een computer? Geen probleem! Scan de QR-code hieronder om BLOX te downloaden.

 

Een account heb je binnen één minuut aangemaakt. Meld je aan met je mailaccount en vergeet vooral niet de vouchercode BITCOINHELPER in te voeren. Je ontvangt dan namelijk direct 10 euro starttegoed! Eenmaal een account aangemaakt? Dan kan je beginnen met crypto kopen.

 

Opwaarderen

Nu je een account hebt is het tijd om te beginnen! Stort euro’s op BLOX om coins te kopen. Betaal met je favoriete betaalmethode, gewoon zoals je gewend bent. Wil je niet in één keer een hele bitcoin kopen? Geen probleem, je kan al storten en coins kopen vanaf 1 euro!

 

Kies je favoriete coin en begin met traden! Je kan je geld verspreiden over verschillende crypto of gewoon all in gaan op één coin. En ben je tevreden over je winst? Verkopen gaat net zo snel en makkelijk. In no time verwissel je jouw crypto’s terug voor euro’s.

 

Voordelen Blox

  • Revolutionaire app voor zowel Android als iOS;
  • Zeer gebruiksvriendelijk; 
  • In 60 seconden Cryptocurrencies kopen; 
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
  • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Blox

  • Beperkt aanbod (groeit wel snel);
  • Simpel display, geen exchange functies;
  • Geen Cryptocurrencies verzenden naar eigen Wallet.
 

Heb je nog hulp nodig bij het aanmelden en/of registreren, lees dan hier onze BLOX Handleiding. Hierin leggen we stap voor stap uit wat je moet doen om uiteindelijk jouw eerste Bitcoin te kunnen aanschaffen. 

recente uploads

Al kommer en kwel in Cryptoland, maar drijven we niet wéér lichtjes over…?

(uit: Cryptonieuwsbrief.nl)´Market wrap: Bitcoin slides to two-week low, Ether to below $2K as China reiterates crypto ban´, vat Fxstreet de situatie op dinsdag 22 juni 2021 samen. Jawel, China draait de duimschroeven voor bitcoin-mijners...

Read More

Crypto mining pool BTC.com verlaat China voor Kazachstan

Crypto mining pool BTC.com verlaat China nadat lokale autoriteiten zijn stroomvoorziening hebben ingetrokken. BTC.com – een grote crypto mining pool die word Read More Read MoreHet crypto platform voor het...

Read More

Canadese basketballers kunnen salaris in BTC ontvangen

Canadian Elite Basketball League heeft aangekondigd dat het haar spelers in staat zal stellen een deel van hun salaris in BTC te ontvangen. Read More CryptoBenelux is in november 2017...

Read More

BTC daalde 12%. Zetten de bears door? | Meer bitcoins verstuurd naar beurzen | Analyse ETH/ADA/VET

Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates. In deze video een analyse van BTC/BTC.D/ETH/ADA/VET....

Read More

Meer
artikelen