Bitcoin kopen met iDEAL 2023

ADVERTENTIE

Bitcoin kopen met iDEAL hoe doe je dat en waar? Hieronder vind je de actuele koers van Bitcoin, of ook wel officieel de BTC/EUR koers genaamd.  Onderstaande chart is gratis en onbeperkt te gebruiken en het mooie is je kunt ook nog eens schakelen tussen de verschillende tijdframes. Wil je direct Bitcoin (BTC) kopen met ideal? Klik dan direct op ‘Kopen Bitcoin’. Surf je momenteel op een laptop of computer? Weet dan dat je vooraf ook kan invullen hoeveel Bitcoin je graag zou willen kopen of voor hoeveel euro je aan Bitcoin zou willen ontvangen, voordat je op ‘Bitcoin kopen’ klikt.

Table of Contents

Je eerste bitcoins kopen

Sta je op het punt om jouw allereerste Bitcoin aan te schaffen, dan is het in ieder geval belangrijk om alvorens je tot de koop overgaat je goed geïnformeerd aan de slag gaat. Want er zijn naast prijs natuurlijk nog veel meer zaken waar je op dient te letten. Denk bijvoorbeeld aan betrouwbaarheid van de verkoper? De eisen waar een veilige en betrouwbare partij naar onze mening aan dient te voldoen zijn: 

  • Vertrouwd in de industrie;
  • Veel en goede klantenreviews;
  • Snelle betaling of uitbetalingen van de door jou aangekochte cryptocurrencies;
  • Betalen met iDEAL (veilig);
  • Betalen met Bancontact (veilig);
  • Betalen met Creditcard (veilig);
  • Goed bereikbare klantenservice.

Hoe koop ik bitcoins?

Als je bitcoin koopt moet je deze ook veilig kunnen opslaan en daar gebruik je een cryptocurrency wallet voor. Oftewel een digitale portemonnee waarin je jouw aangekochte bitcoin op kunt bewaren. Bij de meeste brokers wordt er ook de mogelijkheid geboden om je Bitcoins intern op te slaan. Oftewel in een wallet bij de aanbieder. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen een externe wallet te gebruiken. Wil je meer weten over externe wallets bekijk dan onze cryptocurrency wallet pagina.

Beste prijs

Om de beste Bitcoinprijs te bepalen maken wij doorgaans gebruik van de website van cryptoprijzen.com. Hier vind je naast Bitcoin ook de goedkoopste prijzen van bijvoorbeeld Litecoin, Cardano en ga zo maar door. 

Bitcoin kopen met Ideal bij betrouwbare partijen

Bitcoin koop je snel en veilig middels iDEAL. De Brokers waar je Bitcoin middels iDEAL kunt kopen zijn achtereenvolgens: 

Bitvavo – De goedkoopste en meest bekende Nederlandse cryptocurrency broker. Digitale valuta koop je hier snel en eenvoudig met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Hier vind je meer dan 50 digitale valuta’s die je kunt kopen, traden of verkopen voor euro’s

Bitcoinmeester – De Nederlandse Crypto Broker waar je snel digitale valuta kunt kopen met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Bitcoinmeester biedt de meest verschillende digitale valuta aan en telt op dit moment zo’n 200 verschillende munten. 

Etoro – De ultieme oplossing om in crypto’s te handelen. Alles wat u nodig hebt om nu in crypto’s te beleggen in één holistisch crypto-aanbod: handelsplatform, staking en meer. Vertrouwd door miljoenen gebruikers over de hele wereld. Ontdek waarom miljoenen gebruikers uit meer dan 140 landen ervoor kiezen om te handelen op eToro. eToro is al ruim 10 jaar een vertrouwde leider binnen de fintech-sector.

Blox – Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Hetgeen volgens de makers van dit platform zelf in zo’n 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden.

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Premium Partners

Advertentie

ADVERTENTIE

Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie