Bitcoin maakt een zéér bullish move – Cryptotargets

cryptotarget logo

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bitcoin analyse  | Cryptotargets 09 oktober 2020 Amsterdam

 

Bitcoin maakt een zéér bullish move. De Bitcoin prijs stijgt flink en we kunnen niet anders zeggen dat er een hoop volume bij is gekomen de laatste dagen. Kunnen we $12.000 aanhouden als volgende target?

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Bitcoin analyse 15m Timeframe

We beginnen op de 15-minuten timeframe. Hier zien we dat Bitcoin op de korte termijn als een raket naar $11100 door zijn lokale weerstand is heen gestegen. We kunnen op dit punt een kleine consolidatie verwachten voordat de prijs zijn uptrend zal voortzetten.

4 uur Timerame

Op de langere termijn zien we dat Bitcoin ook daar bij zijn weerstand is aangekomen maar deze nog niet heeft doorbroken. Dit is de plek waarop de koers op 19 september aan zijn downtrend begon van bijna 10%.

 

Ook is dit de het level waar Bitcoin op zijn hoogste punt dit jaar 3 belangrijke supports heeft gehad. Logisch dus dat Bitcoin even stand houdt op dit level aangezien een voormalig supportlevel na het doorbreken hiervan altijd dient als een weerstandslevel. Mocht de koers dit level doorbreken, dus over $11200 stijgen, en een close maken? Dan is dat zéér bullish voor de langere termijn.

1d Timeframe

Op de dagelijkse timeframe zien we dat Bitcoin een higher low heeft gemaakt. Ook dit is bullish voor de langere termijn (zie derde groene pijl). Het laatste laagte punt is hoger dan het een na laatste laagte punt. Dit geeft een teken dat Bitcoin zijn downtrend niet wilt voortzetten.

 

Om nog meer bullish te krijgen voor de langere termijn willen we na deze higher low ook een higer high zien. De koers zal in dit geval over de huidige weerstandslijn van $11100 moeten stijgen en een hier een duidelijke hogere top moeten vormen.

 

Bullish kunnen we zien op de korte termijn. Maar we kunnen nog veel hogere toppen zien wanneer Bitcoin op de dagelijkse timeframe een higher high weet te maken.

Bitcoin analyse

Disclaimer: Dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico. De content die wij aanbieden is louter van amuserende waarde. 

Wil je ook Bitcoin kopen en/of traden met Cryptocurrencies? Registreer je dan direct bij Bitcoinmeester door op de onderstaande link te klikken! 

Wil je nu meer analyses zien van Cryptotargets bezoek dan zeker hun website, of praat mee in het Telegram kanaal. Uiteraard kun je ook een reactie achterlaten onder dit bericht.  

Recente uploads

Bitcoin koers vindt weerstand bij $42.000 | Wat doet de prijs van BTC deze week?

Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken: In Koerskijken neemt John van Meer,...

Read More

CryptoCoinTalk: Bitcoin correctie of beweging richting $49.000?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Vandaag weer een nieuwe Bitcoin koers video… Read More CryptoBenelux is in november 2017 gestart als Facebook...

Read More

Vontobel Bank CEO zegt dat klanten geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies

Zeno Staub, CEO van Vontobel Holding AG, heeft in een interview bekendgemaakt dat klanten van het bedrijf geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies… Read More CryptoBenelux is in november 2017 gestart als Facebook community....

Read More

Centrale Bank erkent dat bitcoin en cryptocurrency’s gevaar voor Europese stabiliteit kunnen vormen – BTC Direct | Nieuws

De gouverneur van de Centrale Bank van Ierland ziet bitcoin en alle andere cyrptocurrency’s als een bedreiging voor de Europese financiële stabiliteit. Gabriel Makhlouf zei ook dat de eurozone heel dicht...

Read More

Populaire Brokers

More To Explore