Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Bitcoin maakt sterk herstel, investeerders hopen op bodem » Crypto Insiders

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Bitcoin (BTC) en de algehele cryptocurrency markt kregen flinke klappen te verduren in de afgelopen dagen. De koersen zaten al in een neerwaartse trend, maar het fiasco omtrent terra (LUNA) zorgde voor een diep rood kleurende markt. Toch kon bitcoin de afgelopen 24 uur herstellen. De markt reageert enigszins opgelucht en het sentiment wordt voorzichtig iets positiever. Desondanks ligt de angst en onzekerheid nog steeds zeer hoog en kan bitcoin nog altijd dieper dalen.

Read More

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet