Wat is Bitcoin Mining

Waar betrouwbare Mining informatie te vinden

Door de toenemende interesse in Bitcoin wordt ook de vraag naar cryptocurrency Mining steeds groter. Maar wat is Mining nu precies? 

Om dit proces te kunnen begrijpen zullen we dieper in de technologie moeten duiken. Op deze pagina vind je diverse links naar pagina’s die deze technologie en het proces van Mining goed en begrijpelijk omschrijven. Maar laten we starten met een aantal video’s! 

Meer weten over Bitcoin minen?

Door bitcoinmining.nl

 

Cryptocurrencies zoals bitcoin worden vaak vergeleken met goud. Net als goud moeten bitcoins gedolven of ‘gewonnen’ worden. Een andere overeenkomst is dat er slechts een beperkt aantal bitcoins zijn. Bitcoins worden met de dag schaarser. Men denkt in 2140 het maximaal aantal bitcoins van 21 miljoen munten te hebben bereikt. Je kunt ook bitcoins kopen via verschillende websites.

De snelste en beste miners leverancier van Europa!

Bitcoin miners kopen of laten installeren? Kijk dan niet verder! Bij de experts van Miners.nl kunt u namelijk het beste terecht. Wij bedienen zowel beginners als gevorderden. Bij Miners.nl vindt u de beste miners, voorzien van het beste advies door onze experts.

De bitcoin miners van Miners.nl hebben door de kwalitatief hoogstaande onderdelen, professionele montage en een vlijmscherpe balans tussen hard- en software, een bijzonder goede performance. Alle crypto miners worden door ons team van experts geïnstalleerd en grondig getest voordat ze bij u gratis aan huis worden bezorgd.

Wat is Bitcoin Mining precies? hoe werkt minen  

Door: Bitcoinspot

 

Mining is simpel gezegd het vastleggen van de transacties die in het bitcoin netwerk plaatsvinden op de Bitcoin blockchain. In ruil voor het minen maken de miners kans op nieuwe bitcoins. Er zullen uiteindelijk maximaal 21 miljoen bitcoins in omloop komen. Om zelf bitcoins te kunnen minen heb je geavanceerde hardware nodig.

Bitcoin mining chapters

Wat kost het minen van 1 Bitcoin?   

Door: Bitcoinspot

 

Zonder mining rig kost het zo’n € 8.340,- om 1 bitcoin te delven en is het niet rendabel om naar bitcoins te graven. Met een mining rig kost het per grafische kaart 175 watt per uur. Het moederbord van je mining rig verbruikt zo’n 200 watt per uur. Met de eerdergenoemde opstelling van zes videokaarten en een moederbord heb je dus 1.250 watt per uur ofwel 1,25 kWh nodig. Zet je jouw mining rig 24/7 in, dan betaal je bij een tarief van € 0,24 per kWh jaarlijks zo’n € 2.600,-. Door goedkope energie te gebruiken bij een voordelige aanbieder, kunnen deze kosten flink gedrukt worden. Uiteraard betaal je daarnaast voor je mining rig. Hoewel je al een mining rig koopt voor € 3.000,- is het aan te raden een beter model te kopen om nog sneller (en goedkoper) te minen.

80f62f8e-techmate-wp-theme-icon-2.svg

Cryptocurrency
Trading

Starten met Cryptocurrency Trading? Hier lees je er alles over.

8edabf66-techmate-wp-theme-icon-5.svg

Cryptocurrency Evenementen

Alle Crypto Events, bijeenkomsten in Nederland en België.

0cdc4420-techmate-wp-theme-icon-3.svg

Technische
Analyse TA

Iedere week weer een nieuwe Bitcoin en Altcoin Analyse vind je hier!

4c451da0-techmate-wp-theme-icon-6.svg

Cryptocurrency Websites

De meest populaire Cryptocurrency Websites vind je hier!

4f017ce3-techmate-wp-theme-icon-4.svg

Nieuwe
Altcoins

De nieuwste en zojuist op de markt gekomen altcoins vind je hier!

80f62f8e-techmate-wp-theme-icon-2.svg

Cryptocurrency
Mining

Alle informatie over bitcoin en cryptocurrency mining

Meer
artikelen