Bitcoin onder 30.000 dollar! Is er nog hoop? | BTC Nieuws vandaag | #456
Bitcoin daalt onder de psychologische grens van 30.000 dollar. Is dit het moment om weer in te stappen, nu iedereen juist angstig is? Of toch nog even wachten op een verdere dip. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers: http://bit.ly/btcdirect_sub

00:00 Intro
01:16 Institutionele interesse koelt flink af
05:30 Grayscale “ETF in VS kwestie van tijd”
07:39 “The B Word” start morgenavond 18:00!
09:31 Gedrag miners en whales
11:52 Reguliere beurzen wereldwijd onderuit
14:01 Koerrrsen koerrrsen!
20:34 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto: https://btcdirect.eu

✅ Hardware wallets: https://shop.btcdirect.eu
✅ Cryptonieuws: https://nieuws.btcdirect.eu
✅ Facebook: https://facebook.com/btcdirect/
✅ Telegram: https://t.me/btcdirect
✅ Twitter: https://twitter.com/btcdirect
✅ Instagram: https://instagram.com/btcdirect.eu/
✅ Abonneer youtube: http://bit.ly/btcdirect_sub
✅ Nieuwsbrief: http://bit.ly/subnewsbtc

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht / Cryptocurrency Artikelen / Youtube Video’s

Inhoudsopgave

Meer
artikelen