Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Bitcoin Update: de S&P 500 of BTC 500?

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Bitcoin, Ethereum en de S&P 500 laten in grote lijnen hetzelfde beeld zien. De boel staat flink onder druk! Read More

Zoals bij mij vaak het geval is, dook ik ook nu weer volop in een nieuw avontuur zonder enige kennis. Mijn collega Jeroen vertelde mij in december 2017 over zijn handel in bitcoin en de winsten die hij gemaakt had. Dat wilde ik ook en ik besloot dat ik hier meer over moest weten.

Ik belde mijn broer en overtuigde hem ervan ook mee te doen, we investeerden ieder €1.000. Met in totaal €2.000,- maakte ik in 2017 mijn Bitcoin Debuut. Begin 2018 was die €2.000 nog maar de helft waard en eind 2018 was de koers met ruim 80% gedaald.

Laten we het houden op een valse start…

Wekelijks kreeg ik van mijn broer de vraag: “waar is me geld? Wat heb je met me investering gedaan?” Mijn standaard antwoord is al die jaren geweest dat hij geduld moest hebben en dat het een investering is met een lange termijn doelstelling.

Sinds december 2020 krijg ik met regelmaat de vraag: “Wanneer ga je mijn winst uitbetalen?” Maar ook nu krijgt hij hetzelfde antwoord en weet hij genoeg als ik alleen al lange termijn zeg.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

SOLANA $SOL 🇳🇱 CRYPTO TIPS

Bulls & BearsRead More Hi Bulls & Bears! My goal is to share my 8 years experience of learning, trading and investing in the Crypto

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet