Bitcoin weer opweg naar 12K ? ! | Koersupdate Bitcoin & Aandelen Doopie Cash

Doopie cash

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

In de weekendstream bespreken de mannen van Doopie Cash de Koers van Bitcoin (BTC). In de technische analyse geven ze inzicht in de mogelijke prijsontwikkeling van Bitcoin en overige cryptocurrencies.  Aan de hand van de grafieken, de weerstandslijnen, lees de support en resistance lijnen,  bespreken ze de huidige stand, maar kijken ze uiteraard ook vooruit.

 

Deze video’s zijn uitermate geschikt voor iedere beginner in Crypto, maar zeker ook de gevorderde handelaar.  Ook kunnen de analysis je helpen bij het maken van beslissingen, maar let op dit zijn voorspellingen en dus mogelijke scenario’s die besproken worden. 

 

Disclaimer: deze video’s bevatten geen financieel advies en zijn bedoeld voor educatieve doeleinden.

 

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreken de mannen van Doopie Cash een aantal timeframes van de bitcoin en overige cryptocurrencies. Ze concluderen aangaande Bitcoin:

“11.700 – 11.800 zijn belangrijke levels om eerste te gainen, alvorens we weer door naar boven kunnen! Zoals het er nu voorstaat achten wij de kans groter dat we voor nu een stapje terug gaan doen. In de richting van de 10.200. 

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. 

De Huidige Bitcoin Koers

Populaire Brokers

More To Explore