Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Bitcoin whale met 1.000 BTC uit 2013 weer actief » Crypto Insiders

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Bitcoin (BTC) is al sinds november van vorig jaar bezig met in prijs dalen, en met name de afgelopen paar weken was de situatie erg bloederig. Tot en met de bodem is de prijs in twee weken tijd al met meer dan 30% gedaald. Inmiddels heeft dit de aandacht getrokken van grote Bitcoin-eigenaren. Gisteren is een walletadres na 8,5 jaar weer op een serieuze manier actief geworden.

Read More

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet