Bitcoinhelper Cryptocurrency Cursus Vervolg

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Ben je nieuw in crypto en wil je graag meer leren over het traden met Bitcoin & cryptocurrencies, of  heb je onze starten met Cryptocurrency Trading Webinar gevolgd? Dan is dit Trading Starterspakket echt iets voor jou! In deze cursus start je natuurlijk vanaf het begin en ga langzaamaan de diepte in. Oftewel uitermate geschikt voor iedere beginner in crypto. In deze cursus zullen we extra stilstaan bij mindset en riskmanagement, hetgeen dan ook een mooie toevoeging is op de Bitcoinhelper Startent met Cryptocurrency Trading Webinar. 

Met de kennis die jij in deze training opdoet heb je een goede basis om jezelf verder te ontwikkelen tot een professionele trader.

In de hoofdstukken, zoals hieronder afgebeeld, wordt je aan de hand van diverse video’s door de stof geleid. Heb je iets niet begrepen, of heb je extra hulp nodig dan kun je natuurlijk terecht bij onze trainers.  Want als student van Bitcoinhelper en het Cryptohuis krijg je exclusief toegang tot het Cryptohuis Studenten Telegramkanaal. Hier zijn namelijk alle trainers en mentoren van Het Crypto Huis aanwezig en kunnen alle vragen gesteld worden. Natuurlijk kun je ook jouw gemaakte analyses voorleggen aan deze ervaringsdeskundigen. 

De Instructeur

Elroy-cryptohuis

Jouw mentor in deze cursus is Elroy Heisterkamp. Hij is mede oprichter van Het Crypto Huis en is sinds 2014 actief in de blockchain en cryptocurrency gemeenschap. Elroy heeft zich gespecialiseerd in trading & mindset. Als student van Het Crypto Huis krijg je ook unieke toegang tot het exclusieve Studenten Telegram Kanaal van Het Crypto Huis. In dit Studenten kanaal is Elroy ook aanwezig en zo kan je met al je vragen waar je tijdens te cursus tegenaan loopt bij hem terecht. Zo kun je dus altijd terug vallen op je mentor! Ook staat Elroy klaar om feedback te geven op jouw gemaakte charts.

De lesonderdelen

Bitcoinhelper-cursus
Bitcoinhelper-cursus

Veel gestelde vragen

Wanneer begint de cursus en wanneer eindigt de cursus?
De cursus kan vanaf nu gestart worden en is na aanschaf oneindig terug te kijken. Het is een complete zelf-studie die jij geheel in eigen tempo kunt volgen en dus jouw eigen start en stop momenten kunt bepalen.
 
Hoelang heb ik toegang te de cursus?
Na het inschrijven heb jij onbeperkt toegang tot deze cursus zolang als jij maar wilt – op alle apparaten die jij bezit.
 
Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
We zouden nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, neem je binnen de eerste 30 dagen contact met ons op en krijg je een volledige terugbetaling.

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen