Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Natuurlijk kunnen wij van Bitcoinhelper niet achterblijven en zijn wij al een tijdje bezig met ons eigen Cryptocurrency Discord kanaal. De contouren staan en het plan om in de toekomst dit platform verder te ontwikkelen gemaakt. Een verschuiving die ook valt waar te nemen in de Nederlandse cryptocurrency Community. Zo heeft Madelon Vos onlangs haar zeer succesvolle Discord kanaal gelanceerd en zien we in toenemende mate interesse in dit social-media platform vanuit de crypto community. 

Bitcoinhelper Cryptocurrency Discord

Ons Discord kanaal is hetzelfde opgezet als de website, oftewel met verschillende kanalen waar het dagelijks nieuws voorbij komt, maar zeker ook populaire tweets en verschillende Youtube video’s. Wel zullen wij op dit platform meer inzetten en ruimte maken voor cryptocurrency trading en specifiek het doen van technische analyse. Zo zullen er verschillende charts gedeeld worden, niet alleen door ons zelf, maar ook door onze partners. Denk hierbij aan het Cryptohuis, Bitcoin Debuut en Vince. 

BTC & Altcoin TA

Bitcoinhelper-discord
Bitcoinhelper-discord
Bitcoinhelper-discord

In het BTC TA kanaal houden wij de ontwikkelingen van de Bitcoinkoers scherp in de gaten en delen wij onze visie op deze koers. Ook zullen wij hierbij nog steeds stilstaan bij uitleg en zo nodig uitleggen hoe de theorie hierbij past. hetzelfde geldt voor het Altcoin kanaal. Hier zal gekeken worden naar verschillende altcoins en de kansen die zich voordoen op de markt. Een verzoekje voor een specifieke TA kan natuurlijk ook ingediend worden in het daarvoor speciaal ingerichte kanaal. 

Join vandaag nog!

Benieuwd? Join vandaag nog en lees en/of praat mee met alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Benieuwd naar welke Cryptocurrency Discord kanalen er nog meer zien, neem dan zeker ook even een kijkje op onze overzicht pagina. Want natuurlijk hebben wij alle populaire nationale en internationale cryptocurrency Discord kanalen overzichtelijk voor je op een rij gezet. 

Populaire Brokers

More To Explore