Bitcoinhelper lanceert eigen cryptocurrency Youtube kanaal

Bitcoinhelper Youtube

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Bitcoinhelper de Cryptocurrency Startpagina voor Nederland en België komt deze week met de eerste cryptocurrency weekupdate op Youtube. Oftewel is Bitcoinhelper nu ook via Youtube te volgen. 

Cryptocurrency Weekupdate

In de weekupdate wordt er gekeken naar de huidige cryptocurrency markt en komt de Crypto fear & greed index, de coin360 en de coinmarketcap voorbij. Maar ook de meest belangrijke cryptocurrency nieuwsberichten worden bekeken en zie je welke interessante artikelen afgelopen week weer zijn geschreven. 

In bovenstaande video zien we dat de cryptocurrency markt weer langzaam lijkt op te krabbelen en er weer licht is aan het einde van de tunnel. Bitcoin en verschillende altcoin herstellen zich en staan vandaag in het groen. 

Op Cryptobenelux lezen we dat vooral er veel nieuwsberichten verschenen over crypto wetgeving afgelopen week. Crypto-Insiders schrijft vooral over het herstel van Bitcoin. 

Benieuwd naar de weekupdate abonneer je dan zeker op het kanaal en zet de notificaties aan om geen video meer te missen. Duimpjes omhoog worden natuurlijk erg gewaardeerd.  

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen