Bitcoinhelper Voorstelronde Augustus | Madelon Vos

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Dit zijn personen en/of bedrijven die veel betekenen voor de Nederlandse en Belgische cryptocurrency Community en die wij daarom graag extra in het zonnetje willen zetten.  

 

Ook graag u zelf voorstellen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en/of stuur een e-mail naar info@bitcoinhelper.nl.

 

De spelregels: 

  • Vertel ons waarom u graag wilt deelnemen aan de Voorstelronde;
  • Lever ons tekst, afbeeldingen en video’s aan die wij mogen plaatsen;
  • Het eerste jaar brengen wij geen kosten in rekening, oftewel is plaatsing volledig gratis. 
  • U gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Bitcoinhelper. 

 

Madelon Vos

Madelon Vos

Deze maand is het de beurt aan Madelon Vos. Madelon is reeds acht jaar actief in de cryptowereld. Als trader, YouTuber, Podcast maker én HBO-docent deelt ze haar kennis met liefde.

 

Madelon streeft altijd naar het beste resultaat, dit voor haar volgers op YouTube en twitter, de cursisten die haar cursussen volgen en natuurlijk haar studenten en lezers. Zeven dagen per week is ze bezig met het creëren van waardevolle content over crypto, crypto trading en maakt ook vaak een uitstapje naar de, (macro)economie.

 

Haar specialiteit Technische Analyse en succesvol Traden, die ze dan ook graag deelt met anderen. Dit doet ze in middels haar YouTube video’s, columns en cursussen.

De tijd om te leren is nu

2017 was hét jaar van bitcoin, aldus Madelon Vos. In dat jaar steeg de koers $700 naar een recordhoogte van $20.000. Dit was ook het jaar dat men in Nederland instapte en over het algemeen voor het eerst hoorde van Bitcoin. 


Alleen aan deze euforische stemming kwam abrupt een einde toen de koers in 2018 hard onderuit ging. Veel Crypto starters kwamen erachter dat traden in een dalende trend heel lastig is.


Vele analisten geloven er echter in dat de bedragen zoals we die in 2017 zagen, zeker terugkomen, oftewel een mooie tijd om te leren is nu. Dit zodat je klaar staat wanneer de koersen in rap tempo omhoog schieten.


Om deze reden biedt Madelon twee verschillende cursussen aan die je klaarstomen voor een nieuwe Bull Markt.  

Inhoudsopgave

Meer
artikelen