ADVERTENTIE

Madelon Vos

Bitcoinhelper Voorstelronde Augustus | Madelon Vos

ADVERTENTIE

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Dit zijn personen en/of bedrijven die veel betekenen voor de Nederlandse en Belgische cryptocurrency Community en die wij daarom graag extra in het zonnetje willen zetten.  

Ook graag u zelf voorstellen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en/of stuur een e-mail naar info@bitcoinhelper.nl.

De spelregels: 

  • Vertel ons waarom u graag wilt deelnemen aan de Voorstelronde;
  • Lever ons tekst, afbeeldingen en video’s aan die wij mogen plaatsen;
  • Het eerste jaar brengen wij geen kosten in rekening, oftewel is plaatsing volledig gratis. 
  • U gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Bitcoinhelper. 
Madelon Vos

Table of Contents

Madelon Vos

Deze maand is het de beurt aan Madelon Vos. Madelon is reeds acht jaar actief in de cryptowereld. Als trader, YouTuber, Podcast maker én HBO-docent deelt ze haar kennis met liefde.

Madelon streeft altijd naar het beste resultaat, dit voor haar volgers op YouTube en twitter, de cursisten die haar cursussen volgen en natuurlijk haar studenten en lezers. Zeven dagen per week is ze bezig met het creëren van waardevolle content over crypto, crypto trading en maakt ook vaak een uitstapje naar de, (macro)economie.

Haar specialiteit Technische Analyse en succesvol Traden, die ze dan ook graag deelt met anderen. Dit doet ze in middels haar YouTube video’s, columns en cursussen.

De tijd om te leren is nu

2017 was hét jaar van bitcoin, aldus Madelon Vos. In dat jaar steeg de koers $700 naar een recordhoogte van $20.000. Dit was ook het jaar dat men in Nederland instapte en over het algemeen voor het eerst hoorde van Bitcoin. 

Alleen aan deze euforische stemming kwam abrupt een einde toen de koers in 2018 hard onderuit ging. Veel Crypto starters kwamen erachter dat traden in een dalende trend heel lastig is.

Vele analisten geloven er echter in dat de bedragen zoals we die in 2017 zagen, zeker terugkomen, oftewel een mooie tijd om te leren is nu. Dit zodat je klaar staat wanneer de koersen in rap tempo omhoog schieten.

Om deze reden biedt Madelon twee verschillende cursussen aan die je klaarstomen voor een nieuwe Bull Markt.  

Populaire Youtube video's

Social media

Meer Madelon en Cursussen

Madelon-Vos-Give-away

Cryptocurrency Cursus Give-Away | Madelon Vos

Wij mogen van Madelon Vos de Crypto en Trading Academy weggeven twv €374,-! Het enige wat je hoeft te doen is het raden van de Bitcoinkoers op woensdag 19 Mei...

Read More
Madelon Vos

Gratis training van Madelon Vos | Cryptocurrency TA

Gratis leren Traden | Technische Analyse Crypto-guru en analist Madelon Vos biedt een gratis crypto-trading cursus voor iedereen die meer wil leren over handelen in cryptovaluta en de hierbij benodigde...

Read More
Doopiecash

Doopie Cash komt met nieuw Cryptocurrency Leerprogramma

Vandaag kondigde Doopie Cash, een van de meest bekende cryptocurrency youtubers van Nederland, aan een nieuwe cryptocurrency leerprogramma te hebben uitgebracht. Dit maal om je daytrading en scalping skills te verhogen!...

Read More
Madelon navigeert

A.s. vrijdag nieuwe serie op YouTube: “Madelon navigeert”

A.s. vrijdag is het dan eindelijk zover, de nieuwe serie van Madelon Vos. Helaas houd ze de ins en outs van deze nieuwe serie erg goed geheim. Maar de titel:...

Read More

ADVERTENTIE

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Populaire Brokers

ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Nieuwsbrief ontvangen?

Recente berichten
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE