Bitcoinhelper Voorstelronde Januari | Bitcoin Debuut

Bitcoindebuut_logo

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Oftewel personen en/of bedrijven die veel betekenen voor de Nederlandse en Belgische cryptocurrency Community. Ben je nieuw in crypto, of al meer ervaren, leuk om iedere maand in aanraking te komen met spelers op de cryptocurrency markt. Ook graag u zelf voorstellen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en/of stuur een e-mail naar info@bitcoinhelper.nl. De spelregels en algemene voorwaarden vind u hier.

Ben jij klaar voor jouw BITCOIN DEBUUT?

Website Bitcoin Debuut

Deze maand is het de beurt aan Bitcoin Debuut. Een van de meest populaire cryptocurrency websites van dit moment, zeker als je op de hoogte wilt blijven van de Bitcoinkoers en ontwikkelingen. Op de website vertel Mitch de eigenaar van Bitcoin Debuut over zijn eigen Debuut. 

Zoals bij mij vaak het geval is, dook ik ook nu weer volop in een nieuw avontuur zonder enige kennis. Mijn collega Jeroen vertelde mij in december 2017 over zijn handel in bitcoin en de winsten die hij gemaakt had. Dat wilde ik ook en ik besloot dat ik hier meer over moest weten.

Valse Start Ik belde mijn broer en overtuigde hem ervan ook mee te doen, we investeerden ieder €1.000. Met in totaal €2.000,- maakte ik in december 2017 mijn Bitcoin Debuut. Nog geen paar maanden later was die €2.000 nog maar de helft waard en eind 2018 was de koers met ruim 80% gedaald. Laten we het houden op een valse start….

Sterk geloof in Bitcoin

Ook al raakten we na mijn eerste aankoop snel in een neergaande markt (“bear markt”) toch bleef ik onverminderd geïnteresseerd en verdiepte ik me steeds meer in alles wat met bitcoin te maken heeft. Ik keek veel video’s op Youtube en heb bijna ieder relevant nieuwsartikel het de afgelopen jaren wel gelezen. De gedachte dat ik snel geld zou verdienen met BTC maakte plaats voor een sterke overtuiging en het geloof in bitcoin en de achterliggende Blockchain technologie. Mijn overtuiging over de toekomst van BTC deel ik maar al te graag met iedereen om mij heen.

Ondanks mijn valse start ben ik nog steeds blij met het feit dat ik geïnvesteerd heb in bitcoin, Ik zie mijn eerste investering van € 2.000 dan ook als een investering in mijzelf, een soort lesgeld. Ik heb geleerd te handelen in bitcoin en andere Cryptocurrencies, grafieken te lezen en patronen te herkennen. Deze kennis komt altijd van pas of je nou investeert in bitcoin, aandelen, of bijvoorbeeld in goud.

Bitcoin voor iedereen

Met mijn website wil ik jou en heel veel anderen mensen helpen met het kopen van bitcoin. Het is aan het begin helemaal niet nodig om alles te weten, het begint bij een stukje interesse en geloof in bitcoin. Wil jij je eerste bitcoin kopen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk is naar de bitcoin kopenpagina voor hulp en uitleg bij het kopen van bitcoin.

Eenmaal jouw eerste bitcoin gekocht of ben je al een ervaren trader, er is nog genoeg te beleven. Kijk bijvoorbeeld eens naar
Margin Traders NL en handel als een pro! Op de Blogpagina staan verschillende artikelen met het laatste nieuws, achtergrondinformatie of leuke weetjes, kortom genoeg te ontdekken. Succes met het maken van jouw Bitcoin Debuut, zijn er vragen neem gerust contactmet me op!

Recente Artikelen

Bitcoin Update: bloedbad, portfolio en mindset!

2021-11-28

Koersbewegingen van 10% tot 20% procent in enkele dagen in welke richting dan ook horen erbij. Waarom? Omdat dit de cryptomarkt is! Read More Zoals bij mij vaak...

Start nieuwe uptrend Bitcoin? ONE/USDT trade met potentie!

2021-11-25

Start van nieuwe sterke uptrend voor bitcoin? Neerwaartse trend voor Dominantie Altcoins profiteren volop. Trade met potentie is ONE/USDT! Read More Zoals bij mij vaak het geval is,...

Bitcoin Update: 3 stappen naar bullish, bullmarkt nog niet voorbij!

2021-11-21

Voorlopig is voorzetting van de trend richting 53K het meest waarschijnlijk. Maar stel dat Bitcoin het onwaarschijnlijke gaat doen… Read More Zoals bij mij vaak het geval is,...

Bitcoin Update: $73.720 nog altijd een realistisch prijsdoel

2021-11-14

Heeft bitcoin zijn higher low gevonden voor voorzetting van de dagelijkse uptrend? $73.720 is nog altijd een realistisch prijsdoel. Read More Zoals bij mij vaak het geval is,...

Screencaps Bitcoin Debuut

Social media

Even Voorstellen

OKex cryptocurrency exchange

Bitcoinhelper Voorstelronde Oktober | OKEx de Cryptocurrency exchange

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Oftewel personen en/of bedrijven die veel betekenen voor de...

Read More
Cryptohopper

Bitcoinhelper Voorstelronde September | Cryptohopper

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Oftewel personen en/of bedrijven die veel betekenen voor de...

Read More
Madelon Vos

Bitcoinhelper Voorstelronde Augustus | Madelon Vos

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Dit zijn personen en/of bedrijven die veel betekenen voor...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen