Bitcoinhelper Voorstelronde Oktober | OKEx de Cryptocurrency exchange

OKex cryptocurrency exchange

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Oftewel personen en/of bedrijven die veel betekenen voor de Nederlandse en Belgische cryptocurrency Community. Ben je nieuw in crypto, of al meer ervaren, het is zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op deze pagina voor soms zelfs extra kortingen.  

Ook graag u bedrijf en/of uzelf voorstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en/of stuur een e-mail naar info@bitcoinhelper.nl

Table of Contents

OKEx is a secure crypto exchange that makes it easy to buy, sell, and trade cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and more

Deze maand is het de beurt aan OKEx. Een Cryptocurrency exchange waar je snel en simpel Bitcoin en andere cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en verhandelen. 

De cryptocurrency exchange OKEx werd in 2017 gelanceerd in Malta. De plek waar het hoofdkantoor vandaag de dag nog steeds staat. Door de zeer goede service en het ongeëvenaarde  beveiligssyteem, groeide OKex al snel uit tot een van de grootste spelers ter wereld. Het bedrijf wordt aangestuurd door een ervaren en hoog opgeleid team van financiële adviseurs, handelsdeskundigen en IT-professionals met aan het hoofd Jay Hao (CEO). 

Als we kijken op de exchange valt direct op dat het platform zeer gebruiksvriendelijk is en er veel aandacht is besteed aan layout en dus gemak. Ook worden alle bereikbare en meest populaire cryptocurrencies aangeboden en kan er gehandeld worden in spot-, marge- en derivaten. Daarnaast kunnen gebruikers ook extra geld verdienen door gebruik te maken van Savings, mining en staking opties.

verdien gratis cryptocurrency

Maar er is ook goed nagedacht hoe de beginnende trader enthousiast te maken voor de Exchange. Door het aanbieden van ‘Beginner Tutorial’ en het publiceren van ‘Trading Ideas’ slagen ze er goed in ook deze doelgroep aan zich te bieden. Ook is een zelfde concept ontwikkeld als we bij Coinbase zien, Learn and Earn. Kortom een zeer geschikt platform ook  voor de beginnende handelaar! 

Ook enthousiast geworden over OKex? Via Bitcoinhelper kunnen wij je nu een erg mooie korting aanbieden die kan oplopen tot $140. Daar ja $100 stort krijg je direct $10 gratis. Bij het handelen kan deze korting snel oplopen, zie onderstaand schema

Screencaps OKEx Exchange

Recente video's

Social media OKEx

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen