Bitcoinhelper Webinar 2021 – Members Only

Trading de basis Webinar

Share This Post

Leuk dat jij binnenkort onze Webinar Cryptocurrency Trading gaat volgen! Op deze pagina vind je alle informatie die nodig is om hier ook daadwerkelijk een succes van te maken. Wij wensen jou via deze weg alvast ontzettend veel plezier en happy trading. 

MoneyTalks Rechthoek Banner (1080x565)

Disclaimer: Het investeren in Cryptocurrency is zeer risico vol, investeer daarom nooit meer dan dat je kunt missen. Wij geven geen financieel advies en de content die wij aanbieden is louter van educatieve aard. 

De Webinar + toegang members only telegram

Datum: Vrijdag 26 maart 2021

Tijdstip: 19:45 – 21:45

Locatie: online via link

Vragen: info@bitcoinhelper.nl / t.me/bitcoinhelpernl 

Link: Martin Bitcoinhelper is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Trading de basis Webinar

Kosten: 42 euro p.p. *

Deze webinar is zowel als groep (minimaal 3p) of individueel (1-op-1) te bestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op als je geïnteresseerd bent. 

Inhoud:

◊ Basisuitleg over Cryptocurrency 

◊ Wat heb je nodig als je gaat traden?

◊ Het begrijpen van een chart/grafiek

◊ Wat heb je nodig om een grafiek te kunnen lezen?

◊ Starten met traden, hoe doe je dat?

Wat doe je in een lopende trade?

◊ Hoe selecteer je de juiste coins om mee te traden

◊ En vooral! Bij ons kan je al je vragen stellen!

Bitcoinhelper-webinar-telegram

Webinar telegram

Kosten: Gratis bij Webinar *

Heb jij ook een Webinar gevolgt bij Bitcoinhelper dan krijg je van ons 1 week gratis toegang tot de Members-only telegram groep. Mochten er nog vragen zijn over de Webinar zelf, of heb je extra hulp nodig? Wij helpen graag! 

 

Inhoud:

◊ Vervolg Webinar;

◊ In de praktijk brengen van de theorie;

◊ Basis TA;

◊ Hulp bij het maken van eigen charts;

◊ Charts Bitcoinhelper + uitleg. 

Binance de meest Betrouwbare Exchange ter Wereld

Wanneer je wilt starten met het traden van cryptocurrencies is het handig om jezelf te registreren bij een betrouwbare Cryptocurrency Exchange. Wij raden je aan om dit bij Binance te doen. Naar onze mening is binance een van de meest betrouwbare en veilige cryptocurrency exchanges ter wereld. Registreren doe je snel en eenvoudig door op de bovenstaande afbeelding van Binance te klikken. Het voordeel van onze link is dat je daarmee 10% korting krijgt op de tradingfees. Wil je meer weten hoe je te registreren en je eerste trades te maken op Binance. Bekijk dan ook zeker onderstaande video’s van onze partners Cryptotargets en Doopiecash. 

Tradingview

Wat betreft Charting programma’s is er niet zo heel veel keus en kom je al snel terecht op het platform van Tradingview. Oftewel het programma waarmee je aan de slag kunt met het maken van je eigen charts/grafieken en dus het doen van technische analyse. Uiteraard zullen wij bij Tradingview en het doen van technische analyse uitgebreid stilstaan tijden de webinar. Mocht je niet kunnen wachten en alvast aan de slag willen gaan bekijk dan eens onderstaande video’s. 

Binance Academy

Tot slot willen wij de Binance Academy onder de aandacht brengen. Oftewel de leeromgeving van de Cryptocurrency Exchange Binance. Op deze pagina is ontzettend veel informatie te vinden. Niet alleen over cryptocurrency zelf, maar zeker ook over het traden en alles wat daarbij komt kijken. Door hier of op de afbeelding hierboven te klikken wordt je direct doorgestuurd naar de website van de Binance Academy. 

Starten met Cryptocurrency Video + De webinar Terugkijken

Na de Webinar kun je deze nog eens op je gemak terugkijken en zal de video hieronder worden toegevoegd. Gelieve deze video’s niet te delen, daar ze alleen beschikbaar worden gesteld voor de personen die de webinar gevolgt hebben. Deel 1 staat nu alvast online en kan voorafgaand aan de webinar alvast gekeken worden. Mochten hierover vragen zijn kunnen deze natuurlijk gesteld worden tijdens de webinar en/of in onze Member-Only Telegram groep. 

De Cryptocurrency trading webinar Bitcoinhelper Deel 1:

1. Stappenplan starten met cryptocurrency 

2. Websites & Handleidingen 

3. Crypto cursussen + Youtube 

4. Applicaties + Wallets 

5. Brokers

De Cryptocurrency trading webinar van Bitcoinhelper Deel 2:

1. Wat heb je nodig (Binance + Tradingview)

2. Het herkennen van de trend

3. Support & Resistance lijnen

4. Een trade setup + Stop-loss

5. Winst maken.

Besproken Charts, Uitleg en Voorbeelden

hoe pak ik nu een trade aan, ik ben in DNT gestapt op 514, mogelijk ietst te optimistisch (ook ik ben soms ongeduldig en ga ik niet wachten) het idee is dat hij het groene pijl scenario gaat uitvoeren en is mijn 1e target zo rond de 6% bij de 1e weerstand. haalt die die, trade geslaagd, deels winst nemen en kijken of die nog hoger gaat (een 100% weet je nooit van tevoren, maar altijd wat open laten voor het geval dat) komt dat scenario niet uit, dan gaat de coin lager, ook dat kan, dus dan laat ik mijzelf eruit stoppen en eventueel zou ik pas weer geinteresseerd zijn bij de onderste rode pijl.

Waarom heb ik een positie in DNT nu, de globale trend is opgaand ( de kans dat hij nu weer verder gaat stijgen is dus groter als dat je een munt kiest die overduidelijk in een downtrend zit) let daar ook op

wat ik eigenlijk al klein beetje verwachtte bij TRX, je had daar dus het goede instap moment en maakt hogere lows, gaat nu de weerstand weer testen

Had mn SL hier op 2948 staan, zet hem in elk geval nooit op een rond getal. dus nooit op 30000, dan altijd op 2994 ofzo, en dus ook nooit op 2950, maar 2948. (soms kan dat net helpen)

 

mooi om te zien wat er erna gebeurde, terugtest gehad, daarom, groene candles, wacht altijd tot die weer terug komt 😁

DNT had ik hier nog benoemd, zoals jullie wisten dzat ik daarin, winst genomen en toen… kwam die als een raket naar beneden, tja hier dusd op de bodem (in winst) uitgestopt, idee was, zwarte lijn moet houden, anders gaat die lager. dat gebeurde uiteindelijk niet (hield wel redelijk de zwarte lijn) tja, op naar de volgende dus

waarom neem je winst bij groene kaarsen 😉

Vraag: quizvraag, wat zien we hier?

Antwoord: Accumulatie!

Mooi voorbeeldje van hoe je rekt kan gaan als breakout trader.

Waves-stop-loss-hit

Dit is toch ook wel iets om te weten, vaak zie je dat als je je stop te strak zet, je bij een laatste push nog ff van tafel geveegd wordt zie de laatse rode pijl, en dat de koers erna juist fors opveert

Je kan ook ervoor kiezen om de helft van je positie met 1% SL af te dekken. en de andere helft met een ruimere stop, stel je doet die op max 5%, heb je je eventuele verlies beperkt, stel hij stijgt dan is je winst wel een stuk groter, maar 1% SL, moet die haast wel direct gaan stijgen, overigens kan dat wel, op het moment dat je echt ziet dat je de perfecte entry hebt

moet zeggen, lastig om hier een entry te bepalen, zou dan voor iets lager gaan

Onderwerpen die aan bod zijn gekomen op Telegram

Fibonacci-Binance-Academy
OCO-order-Plaatsen
Cup-and-handle-uitleg
Dusting-Attack

Bitcoinhelper Startersgids

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Het laatste Nieuws