Bitcoinmeester Handleiding 2021 | Registreren en Bitcoin kopen doe je zo

bitcoinmeester

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Om je bij Bitcoinmeester te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen:

 1. Ga naar registreren;
 2. Verifieer uw e-mailadres;
 3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
 4. Beveilig je account middels 2FA.
 5. Plaats gelden op uw account;
 6. Koop Bitcoin;
 7. Bekijk de video voor extra uitleg;
 8. Plaats een review.

Heb je onze eigen Bitcoinmeester review nog niet gelezen klik dan hier

Table of Contents

Registreren bij Bitcoinmeester

Door HIER of op de afbeelding hiernaast te klikken kom je direct op de registratiepagina en kun je beginnen met het invullen van jouw persoonsgegevens. Een gratis account openen. Vul je voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord in.

Wanneer je jouw wachtwoord hebt herhaalt dien je alleen nog te bevestigingen dat je het account alleen voor jezelf gaat gebruiken, je niet in de US woont, je geen PEP bent en natuurlijk dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Door op account aanmaken te klikken wordt jouw account aangemaakt en kun je door naar de volgende stap.

Verifieer uw e-mailadres. 

Na het registreren krijg je vervolgens een mail van Bitcoinmeester om je e-mailadres te verifiëren. Let op dit kan enkele minuten duren en check ook voor de zekerheid je spam-folder. In de mail staat een registratielink waar je op dient te klikken, die je vervolgens weer doorstuurt naar de website van Bitcoinmeester. Je account is aangemaakt en je e-mailadres geverifieerd.

Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Vanwege de nieuwe wet- en regelgeving dient iedere Cryptocurrency Broker te voldoen aan het “Know your customer” beleid. Dit beleid verplicht Bitcoinmeester bij alle nieuwe klanten een aantal zaken te controleren. Verificatie is verplicht vanaf meer dan 100 euro per week. Hetgeen geldt voor alle stortingen en uitbetalingen. 

Tijdens de registratie geef je jouw telefoonnummer op, stuur je een kopie van jouw identiteitskaart, of paspoort en maak je een selfie. Het is de bedoeling dat op deze foto je identiteitsbewijs, je gezicht en een briefje waarop de datum van vandaag staat goed zichtbaar is. Zie ook onderstaande afbeelding, afbeelding 1. 

Registreren Bitcoinmester 2020

Beveilig je account middels 2FA

Het is zeer belangrijk om je eigen account goed te beveiligingen. Dit doe je door de twee-factor-authenticator te gebruiken. Ga naar mijn account, uw gegevens en scroll vervolgens door naar het kopje tweetraps authenticatie, zie ook afbeelding 2. Met de trekpijl kun je vervolgens naar de Google authenticator scrollen en opent een volgend scherm. Zie afbeelding 3. 

Als je deze aanzet jun je ervoor kiezen om na het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord een extra beveiligingscode in te vullen. Dit is een extra stukje veiligheid voor je account. Wij en ook Bitcoinmeester raden je af deze uit te schakelen. De extra controle bij het opnieuw inloggen ziet er uit als in afbeelding 4 afgebeeld.  

Autheticatie bitcoinmeester
Google authenticator bitcoinmeester

Mocht je niet weten hoe de QR code te gebruiken? Scan de code die je te zien krijgt in je scherm. Google genereert vervolgens een unieke code die je dan invult op de website. Belangrijk is het om de herstelcode ergens goed op te schrijven en veilig op te bergen. Want deze code heb je bijvoorbeeld nodig daar je telefoon kapot gaat en dus niet meer een extra code kunt oproepen om in je Bitcoinmeester account te komen. 

Plaats gelden op je account

Nu je account is aangemaakt en goed beveiligd is, is het tijd om Bitcoin te kopen. Hiervoor dien je natuurlijk wel eerst geld over te maken naar je Bitcoinmeester account. Dit doe je door naar Storten te gaan, zie afbeelding 5, waarna direct het volgende scherm wordt getoond, zie afbeelding 6. In dit voorbeeld maken we als gewenst bedrag 50 euro over naar onze Bitcoinmeester account. 

Het voordeel zoals we ook hebben gezien in de Bitcoinmeester review is dat er veel betaalmethoden gebruikt kunnen worden. bijvoorbeeld iDeal, bankcontact, SEPA, Giropay, Sofort en EPS. Zie ook de bijbehorende kosten in afbeelding 6. Omdat de kosten van iDeal 0,00 zijn raden wij ook aan om met ideal deze transactie af te ronden. Selecteer tot slot uw bank, zie afbeelding 7 en rond de iDeal betaling af zoals je gewend bent. 

Bitcoinmeester credits
euro's storten bitcoinmeester
QR code boitcoinmeester

Koop Bitcoin

Nu je geld op je Bitcoinmeester account hebt staan kun je eindelijk overgaan tot het aankopen van Bitcoin. Ga naar Koersen en Coins links bovenin het scherm. Een mooi overzicht, zoals ook te zien in afbeelding 8, van alle beschikbare cryptocurrencies bij Bitcoinmeester verschijnt. 

In dit voorbeeld willen we Bitcoin kopen, dus selecteren vervolgens Bitcoin. Het scherm, zoals afgebeeld in afbeelding 9 verschijnt. Hier vul je in hoeveel BTC je wilt ontvangen, of hoeveel euro’s aan BTC je wilt kopen. 

Klik vervolgens op kopen en weldra zul je zien dat je eerste Bitcoin op Bitcoinmeester is aangekocht. Houd er wel rekening mee dat je bij je eerste aankoop 2.00% fee betaald. De fees worden bij Bitcoinhelper berekend aan de hand van je VIP-level. Zie afbeelding 10. 

Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze handleiding nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vind om een video te kijken om jezelf te registreren bij Bitcoinmeester. Dan zullen we hieronder voor je een betrouwbare YouTube video plaatsen: Hoe je te registeren bij Bitcoinmeester. Dit maal een video van Bitcoinmeester zelf. Goed om alvast wel even het registratiescherm open te zetten, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Klik hier voor de eerste stap, het oproepen van het Bitcoinmeester registratiescherm. 

Voordelen Bitcoinmeester

 • Zeer veel aanbod 200+ Cryptocurrencies;
 • Rente over je stablecoins;
 • Zeer gebruiksvriendelijk;
 • Makkelijk en snel geld overmaken en weer terugstorten;
 • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
 • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Bitcoinmeester

 • Hoge transactiekosten oplopend tot 1.5% (onlangs verlaagt)

Direct Registreren
bij Bitcoinmeester

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Bitvavo klik dan hier

Laat een review achter! kans op 10 euro gratis Bitcoin

Geen titel

Rated 4 out of 5
2021-06-22

Een zeer fijne broker met ontzettend veel munten. Ik zat eerst bij Knaken, maar heb de overstap gemaakt naar Bitcoinmeester omdat ze daar wel de munten hadden die ik wilde kopen. Een 10 voor het assortiment 😉

Crypto Jack

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen