Bitvavo komt met nieuwe feature: staking | Current Crypto

Cryptocurrency Artikelen | Current Crypto door Kaj

 

Bitvavo heeft recent een nieuwe feature uitgerold, Bitvavo staking. Deze nieuwe optie biedt gebruikers de mogelijkheid om passief te verdienen aan de tegoeden die op Bitvavo staan. 

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met partijen die goede en betrouwbare content publiceren. Bekijk alle aangesloten partijen op onze Cryptocurrency Artikelen pagina. 

Zodra je inlogt op Bitvavo zie je direct iets nieuws achter bepaalde coins staan, namelijk een rode of groene S. Bij het inloggen krijg je direct de melding of je wilt deelnemen aan het staken. Een rode ‘S’ achter de coins betekent dat je niet meedoet aan het staken. Een groene betekent dat je je coins beschikbaar stelt aan Bitvavo om mee te staken (ook off-chain).

 

Klik je onder je naam op het drop-down menu, dan zie je direct een nieuwe optie staan; ‘staking’. Op deze pagina zie je de totale waarde van alle coins die jij beschikbaar hebt op Bitvavo om passief inkomen mee te verdienen. Daarnaast zie je de geschatte opbrengsten per jaar in procenten en euro’s. 

Bitvavo Staken

Staken wordt door sommige cryptocurrency aangeboden en maakt het mogelijk om met je ‘saldo’ nieuwe cryptocurrency te verdienen. Een van de voorbeelden van een dergelijk consensus mechanisme is bijvoorbeeld ARK

 

Investeerders die ARK hebben kunnen dit in een wallet plaatsen die geschikt is om te staken en hiermee een beloning verdienen in de vorm van meer ARK. Op Bitvavo is de beloning voor ARK ongeveer 6% per jaar. Dit en vergelijkbare situaties komen veel voor, maar Bitvavo regelt dit staken nu voor jou. 

 

Hiervoor hoef je niet op talloze verschillende wallets cryptocurrency te plaatsen maar kun je verdienen aan iedere coin op de exchange. Het proces van het staken wordt voor jou geregeld. 

 

Een groot aantal exchanges doet aan staken met jouw tegoeden zonder dat ze je hiervoor een beloning uitkeren. Het is dan ook een goede ontwikkeling dat Bitvavo nu iedereen de mogelijkheid biedt om te staken op het platform. 

 

Dit is overigens niet zonder risico, want ook off-chain staking wordt aangeboden. Hierbij geef je Bitvavo toestemming om je tegoeden op de achtergrond te staken bij derde partijen. Hiermee heb je de potentie om te verdienen, maar je risico wordt wel hoger aangezien het bij een derde partij ondergebracht is. .…….LEES VERDER

 

Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je op Koopbitcoinhulp!

Inhoudsopgave

Meer
artikelen