Bitvavo komt met nieuwe feature: staking | Current Crypto

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Bitvavo heeft recent een nieuwe feature uitgerold, Bitvavo staking. Deze nieuwe optie biedt gebruikers de mogelijkheid om passief te verdienen aan de tegoeden die op Bitvavo staan. 

Table of Contents

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met partijen die goede en betrouwbare content publiceren. Bekijk alle aangesloten partijen op onze Cryptocurrency Artikelen pagina. 

Zodra je inlogt op Bitvavo zie je direct iets nieuws achter bepaalde coins staan, namelijk een rode of groene S. Bij het inloggen krijg je direct de melding of je wilt deelnemen aan het staken. Een rode ‘S’ achter de coins betekent dat je niet meedoet aan het staken. Een groene betekent dat je je coins beschikbaar stelt aan Bitvavo om mee te staken (ook off-chain).

Klik je onder je naam op het drop-down menu, dan zie je direct een nieuwe optie staan; ‘staking’. Op deze pagina zie je de totale waarde van alle coins die jij beschikbaar hebt op Bitvavo om passief inkomen mee te verdienen. Daarnaast zie je de geschatte opbrengsten per jaar in procenten en euro’s. 

Bitvavo Staken

Staken wordt door sommige cryptocurrency aangeboden en maakt het mogelijk om met je ‘saldo’ nieuwe cryptocurrency te verdienen. Een van de voorbeelden van een dergelijk consensus mechanisme is bijvoorbeeld ARK

Investeerders die ARK hebben kunnen dit in een wallet plaatsen die geschikt is om te staken en hiermee een beloning verdienen in de vorm van meer ARK. Op Bitvavo is de beloning voor ARK ongeveer 6% per jaar. Dit en vergelijkbare situaties komen veel voor, maar Bitvavo regelt dit staken nu voor jou. Hiervoor hoef je niet op talloze verschillende wallets cryptocurrency te plaatsen maar kun je verdienen aan iedere coin op de exchange. Het proces van het staken wordt voor jou geregeld. 

Een groot aantal exchanges doet aan staken met jouw tegoeden zonder dat ze je hiervoor een beloning uitkeren. Het is dan ook een goede ontwikkeling dat Bitvavo nu iedereen de mogelijkheid biedt om te staken op het platform. Dit is overigens niet zonder risico, want ook off-chain staking wordt aangeboden. Hierbij geef je Bitvavo toestemming om je tegoeden op de achtergrond te staken bij derde partijen. Hiermee heb je de potentie om te verdienen, maar je risico wordt wel hoger aangezien het bij een derde partij ondergebracht is. 

Meer over Bitvavo

Bitvavo en DNB

Bitvavo succesvol geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB)

Bitvavo registratie DNB Bitvavo heeft zich officieel geregistreerd als digitale crypto exchange bij De Nederlandsche Bank (DNB). De exchange heeft de registratie gekregen op 11 november 2020 en wordt officieel...

Read More
bitvavo-blauw-logo

Bitvavo Handleiding: Hoe Bitcoin kopen bij Bitvavo

Bitvavo Handleiding 2021. Om je bij Bitvavo te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen: Ga naar registreren; Verifieer uw e-mailadres; Verifieer uw...

Read More
bitvavo-blauw-logo

Bitvavo review en handleiding | Bitcoin kopen

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen