Bitvavo nu nog goedkoper | Nieuwe feestructuur

Op 21 Oktober zal de Cryptocurrency Broker Bitvavo een nieuwe feestructuur implementeren, waardoor de fees blijvend in prijs verlaagd zullen worden. Nu waren ze al de meest goedkope broker van Nederland en België, maar daar doen ze deze week dus nog een stapje bovenop.

Bitvavo feestructuur verlaagt

Om het handelen op het Bitvavo platform nog aantrekkelijker te maken, zullen de handelskosten vanaf 21 oktober om 14:00 (CEST) blijvend verlaagd worden. Dit geldt voor de actieve handelaren en handelaren die gebruik maken van limit orders. Zie ook onderstaande afbeelding. 

Nieuwe feestructuur Bitvavo

Staffel

In de fee structuur van Bitvavo wordt gebruik gemaakt van verschillende staffels. Op deze manier wordt het uitvoeren van transacties steeds goedkoper naarmate je meer transactievolume hebt verricht over de afgelopen 30 dagen. In je transactiegeschiedenis kunt je eenvoudig en snel terugvinden hoe hoog je transactievolume over de afgelopen 30 dagen is en welke staffel op jouw van toepassing is. Je transactievolume wordt elke nacht rond 01:00 UTC berekend, of als je op de knop in je account drukt onder ‘Handelskosten vernieuwen’.

10.000 Gratis handelen

Daarnaast zal Bitvavo ook haar nieuwe gebruikers ook nog eens extra in de watten leggen, want ook per 21 oktober, kun je nu niet voor voor 1.000 euro, maar voor 10.000 euro gratis handelen. Deze actie loopt tot en met eind oktober. De in rekening gebrachte handelskosten zullen na het uitvoeren van je transactie automatisch teruggestort worden op je account.  

Kortom een uitgelezen kans om vandaag nog een nieuwe account aan te maken bij Bitvavo. Wil je je direct laten registreren klik dan hier. Hulp nodig bij de eerste stappen, lees dan zeker ook onze Bitvavo Handleiding die je helpt een account aan te maken en je allereerst Bitcoin aan te kopen. 

Voordelen Bitvavo

  • De eerste € 10.000 geen fees;
  • Zeer lage fees na de eerste € 1000 maximaal 0.25%;
  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Makkelijk storten met iDEAL of Bancontact;
  • Zeer snel weer overmaken naar eigen bankrekening;
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
  • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Bitvavo

  • Matig aanbod +50
  • Geen telefonisch contact mogelijk. 

Direct Registreren
bij Bitvavo

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Bitvavo klik dan hier

Handleiding Bitvavo 2020

Bitvavo Artikelen

bitvavo-blauw-logo

Investeren zonder handelskosten bij Bitvavo

Betaal geen handelskosten Wanneer je je nu aanmeldt op de website van Bitvavo hoef je over de eerste €1.000 euro die je verhandelt geen transactiekosten te betalen. Bitvavo werkt met...

Read More
bitvavo-blauw-logo

Bitvavo Handleiding: Hoe Bitcoin kopen bij Bitvavo

Bitvavo Handleiding 2021. Om je bij Bitvavo te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen: Ga naar registreren; Verifieer uw e-mailadres; Verifieer uw...

Read More

Enthousiast! Laat een reactie achter.