Blijf de markt een stapje voor en word nu ook Crypto Insider

ADVERTENTIE

Blijf de markt een stapje voor, wees welkom en discussieer mee in onze besloten community met meer dan 1000+ leden. Hier delen onze analisten wekelijks meer dan 25 technische (koers) analyses en dagelijks tientallen nieuws-signalen, aldus Crypto insiders. Vandaag nemen wij het premium kanaal van Crypto-Insiders eens onder de loep en komen we erachter of we de mark echt een stapje voorblijven door gebruik te maken van dit premium kanaal. 

Table of Contents

Volgende stap in crypto platformen

We zien vandaag de dag dat ook crypto Nederland niet heeft stilgezeten en dat de meeste Nederlandse Bitcoin & Cryptocurrency platformen hun eigen discordservers zijn begonnen. En dan kan natuurlijk een van de grootste crypto nieuwsplatformen te weten Crypto-Insiders niet achterblijven. 

Het voordeel is dat Crypto-Insiders al dagelijks met crypto bezig is en dat ze niet een volledig nieuw platform hebben hoeven op te richten. Iets waar ze natuurlijk dankbaar gebruik van maken in deze nieuwe premium groep. Want zo krijgen premium leden toegang tot exclusieve crypto analyses, kun je vragen stellen aan de analisten die actief zijn op het platform en krijg je alle nieuws-signalen die de redactie iedere dag ontvangt. 

Insiders Premium

Crypto-Insiders zegt zelf het volgende over deze nieuwe Premium groep: 

ALTIJD, OVERAL

Door gebruik te maken van communicatiesoftware Discord kunnen we iedereen 24 uur per dag, 7 dagen per week voorzien van nieuws en updates. Ook kun je hier eenvoudig in contact komen met andere leden en kun je rechtstreeks (live) vragen stellen aan onze crypto coaches, analisten en andere ervaren handelaren.

JARENLANG ERVARING

Met meer dan 7 jaar ervaring en opgedane kennis op het gebied van blockchain-technologie, investeren, mining, technische analyse, wet- en regelgeving, compliance én veiligheid streeft Crypto Insiders ernaar om jouw one-stop-shop te zijn op het gebied van aan blockchain-gerelateerde educatie en ondersteuning.

DIRECT CONTACT

Rekening houdend met het volatiele karakter van cryptovaluta wil je snel kunnen schakelen en bieden we daarom de mogelijkheid om je daarbij direct van dienst te zijn. Op afstand helpen alle leden, onze coaches en ervaren analisten je snel en veilig met al je vragen en problemen. Onze coaches staan 7 dagen per week voor je klaar!

ALTIJD OP DE HOOGTE

De tijd in het cryptovaluta-landschap gaat minstens drie keer zo snel gaat als de klok aan je muur. Door samen een sterke community te vormen blijven we nieuws voor en kunnen we kennis met elkaar tijdig blijven delen.

SAMEN INVESTEREN IN CRYPTO

Vele handen maken lichter werk. Door een platform te bieden aan een verscheidenheid aan investeerders kan er worden overlegd en worden gespard. Zo geven ervaren crypto-handelaren regelmatig een seintje wanneer zij kopen of verkopen.

Insiders Discord

Om ook daadwerkelijk op het platform te kunnen rondkijken dien je je aan te melden en te registreren als premium lid. Gelukkig kun je dit 30 dagen GRATIS uitproberen en hoef je pas daarna te betalen. Eenmaal Inside Discord valt direct op dat het een zeer uitgebreid platform is. Niets over gelogen. Er zijn verschillende chat kanalen waar je kunt praten over, Bitcoin, Altcoins, trading, NFT en zelfs de Economie. Maar ook is gedacht aan de echte traders onder ons. 

Voor de echte traders worden er dagelijks analyses gedeeld van uiteenlopende munten en kun je natuurlijk ook kijken naar de technische analyse-video’s van het team van Crypto-Insiders. Dit zijn zeer uitgebreide video’s waarin natuurlijk kritisch naar de markt in zijn totaliteit wordt gekeken, maar er ook ruimte is voor speciale projecten dan wel verzoekjes.

Nieuws

Waar Crypto-Insiders zich natuurlijk echt mee onderscheid van de rest is dat ze een nieuwsplatform zijn. Oftewel hoef je om nieuwtjes en nieuwsberichten niet verlegen te liggen bij dit platform. Ook het feit dat ze dagelijks met veel mensen samenwerken is een heuse plus. Door hun grote netwerk, hebben ze een zeer groot team weten op te bouwen, die ook allen stuk voor stuk voor je klaar staan in het premium gedeelte. 

Naast de Discord omgeving is er ook een volledig ingericht Dashboard voor Premium leden waar je de technische analyses, live-streams, Marco-updates en de Helpdesk kunt terugvinden. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk. Het nadeel van Discord kan soms zijn dat het lastig terugzoeken is naar belangrijke content, maar ook hier is door Crypto-Insiders aan gedacht! 

Blijf de markt een stapje voor

Op de vraag of je de crypto markt een stapje voorblijft daar jij Premium lid wordt of bent van Crypto-Insiders, kunnen wij toch wel volmondig ja zeggen. Door het uitgebreide aanbod van premium diensten blijf je dagelijks op de hoogte van hetgeen er speelt in de crypto space en wordt je door alle teamleden ontzettend goed gewezen op kansen, maar natuurlijk ook bedreigingen die staan te gebeuren.  

Als we het lijstje nog even afgaan.

  • Altijd, overal: Check, het team staat echt dag en nacht voor je klaar.
  • Jarenlange ervaring: Check, doordat crypte-insiders goed gebruik maakt van het netwerk dat ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd staat er een geweldig team voor je klaar.
  • Oftewel ook Direct contact: Check.
  • Altijd op de hoogte: Check, er wordt direct gepost daar er zich belangrijke zaken voordoen in de markt. Niet alleen door het team zelf, maar ook de community is zeer actief in deze discord omgeving.
  • Tot slot Samen investeren in Crypto: Check, omdat je via discord heel gemakkelijk met elkaar de discussie aangaat en makkelijk een gesprek kunt starten, heb je echt het gevoel dat je samen de markt bestrijd.

Kortom probeer het nu ook eens zelf en pak de 30 dagen GRATIS proefversie vandaag nog!

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Premium Partners

Advertentie

ADVERTENTIE

Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie