BLOX Handleiding 2022 | Registreren en Bitcoin kopen doe je zo

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Registreren bij BLOX de Crypto app

Om je bij BLOX te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen in deze BLOX Handleiding:

 1. Ga naar registreren;
 2. Verifieer uw e-mailadres;
 3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
 4. Beveilig je account middels 2FA.
 5. Plaats gelden op uw account;
 6. Koop Bitcoin;
 7. Bekijk de video voor extra uitleg;
 8. Laat een review achter over BLOX. 

Heb je onze eigen BLOX Review nog niet gelezen klik dan hier

Table of Contents

Na het lezen van deze registeren bij Blox Handleiding heb je jouw eigen Blox account aangemaakt en je eerste Bitcoin aangekocht. We zouden het erg waarderen als je voor ons, maar natuurlijk ook voor alle andere bezoekers een review zou willen achter laten over de Crypto app Blox. Mocht je onze eigen Blox review nog niet gelezen hebben, klik dan hier!

Registreren bij Blox

Om je bij Blox te kunnen registreren zul je als eerste de App moeten downloaden. Dit kan voor Apple natuurlijk via de App Store en voor Android via de Google Play store. Klik hiervoor op de link in afbeelding 2. 

Na het downloaden van de app kun je ervoor kiezen om je via een social-media platformen aan te melden, of gewoon via email. Zie afbeelding 1. Als je op ‘Maak een account aan’ klik, wordt je doorverwezen naar de registreer pagina. Hier voer je je naam, achternaam, e-mailadres, het land waar je woont en je wachtwoord in. Let op je wachtwoord dient minimaal uit 1 hoofdletter en 1 cijfer te bestaan. 

Belangrijk om de kortingscode: BITCOINHELPER, te gebruiken om je eerste 10 euro gratis te ontvangen. 

Na het bevestigingen van je  achtwoord kun je op registreren klikken. Natuurlijk even akkoord gaan met de algemene voorwaarden en bevestigingen dat je minimaal 18 jaar, of ouder bent. 

Verifieer uw e-mailadres van Blox. 

Na het registreren krijg je een mail van Blox om je e-mailadres te bevestigen. Let op dit kan enkele minuten duren en check ook voor de zekerheid je spam-folder. In de mail staat een registratielink waar je op dient te klikken, die je vervolgens weer doorstuurt naar de Blox app. Je account is aangemaakt en je e-mailadres geverifieerd.

Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Bij Blox stellen ze als voorwaarde daar je meer dan 250 EUR wil storten dat je dan je identiteit dient te verifiëren. Hiervoor ga je naar Account beheer, kies bevestig je identiteit en selecteer vervolgens het gewenste document: Een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. De camera van je apparaat wordt automatisch geactiveerd. Zorg ervoor dat het document duidelijk in beeld is, en volg eventuele aanwijzingen op. Let op de behandeling van de ID-verificatie kan maximaal 30 minuten duren. Zodra deze succesvol is zie je dit terug in de app. 

Plaats gelden op je account.

Nu je account is aangemaakt en goed beveiligd is, is het tijd om Bitcoin te kopen. Hiervoor heb je alleen wel geld nodig in je euro-wallet. Via de Blox app ga je naar Tegoed en klik je op Euro’s storten. Je kunt zelf een bedrag invullen, of een van de vooraf ingevulde bedragen door Blox kiezen. Kies de blauwe box voor het selecteren van je betaalmethode. Er zijn bij Blox drie betaalmethoden die je kunt gebruiken. iDEAL, VISA, of Int. Bank Transfer. Alleen voor Visa hoef je in dit geval 1,5% van je gekozen bedrag aan afhandelingskosten te betalen. De overige twee methoden zijn kosteloos. De verschillende betaalmethodes werken natuurlijk zoals je gewend bent. Wanneer je betaling is geslaagd, zul je binnen enkele seconden je saldo verhoogd zien worden. Hoewel het bij sommige nieuwe gebruikers ook kan gebeuren dat de eerste storting even duurt, door de extra controle van je gegevens.

Beveilig je account middels 2FA.

Het is zeer belangrijk om je eigen account goed te beveiligingen. Dit doe je door de twee-factor-authenticator te gebruiken. Ga hiervoor naar Account beheer en Tweefactorauthenticatie. Je kunt ervoor kiezen om FreeOTP, of de Google Authenticator te installeren. We raden je aan om de Google Autheniticator te gebruiken. Hiervoor open je de Google Authenicator applicatie, maar mocht je die nog niet hebben kun je die gemakkelijk downloaden en installeren. 

Open de Authenticator en kopieer vanuit de blox app de code die voor jou persoonlijk is aangemaakt. Plak deze code in de Google authenticator en die zal vervolgens voor je een nieuwe code genereren. Deze plak je dan weer terug in de blox app.  Na het kopieerden kun je op opslaan klikken en is je beveiliging helemaal in orde. 

Koop Bitcoin

Eindelijk is het zo ver, je kan nu eindelijk Bitcoin gaan kopen en/of natuurlijk andere Crytocurrencies. Op de Koersenpagina van Blox staan alle beschikbare munten onder elkaar afgebeeld, zie ook afbeelding 5. Door op bijvoorbeeld Bitcoin te klikken, ga je naar het scherm waar je uiteindelijk Bitcoin kunt gaan kopen. Zie ook afbeelding 6. Stel je koopt bijvoorbeeld voor 100 euro bitcoin. Dan zie je dat je voor deze 100 euro 0.01209362 Bitcoin krijgt. Dit afhankelijk van de Bitcoinprijs natuurlijk. Ook zie je dat je 1% van deze 100 euro betaalt als afhandelingskosten. 

Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze BLOX handleiding nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vind om een video te kijken om jezelf te registreren bij Blox, dan zullen we hieronder voor je een betrouwbare YouTube video plaatsen. Hoe je te registeren bij Blox. Wanneer je onze kortingscode zou willen gebruiken, zouden wij dat erg waarderen. De kortingscode voor de extra 5 euro is: BITCOINHELPER. 

Voor- en Nadelen Blox

Voordelen Blox

 • Revolutionaire app voor zowel Android als iOS;
 • Zeer gebruiksvriendelijk; 
 • In 60 seconden Cryptocurrencies kopen; 
 • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
 • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Blox

 • Matig aanbod +14 (groeit wel snel);
 • Simpel display, geen exchange functies;
 • Geen Cryptocurrencies verzenden naar eigen Wallet.

Direct Registreren
bij BLOX

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij BLOX klik dan hier

Laat een review achter! kans op 10 euro gratis Bitcoin

Wil wil nu geen gratis 10 euro

Rated 5 out of 5
2021-09-26

Zeer makkelijk te installeren en uiteraard een mooie cadeautje 10 euro gratis. Wil wil er nu geen gratis 10 euro

Robert Hagenmaker

10 euro gratis Bitcoin wie wil dat nu niet

Rated 5 out of 5
2021-06-22

ik heb zojuist via Bitcoinhelper geregistreerd en de 10 euro extra Bitcoin ontvangen. Echt een top actie! Claim gewoon je korting en laat het lekker staan 😉

Bert Wills

Meer BLOX

Cardano ADA kopen
Koop de cryptocurrency Cardano (ADA) via de cryptocurrency app BLOX!

Wil jij ook de cryptocurrency Cardano, oftewel de altcoin ADA kopen? Dat kan nu ook snel en eenvoudig via de cryptocurrency app BLOX!  Table of Contents Wat is Cardano (ADA)...

Read More
Bitcoin kopen doe je in 2022 bij Blox Broker en krijgt 10 euro gratis

Bitcoin kopen is in 2022 nog nooit zo gemakkelijk geweest. Namelijk via de cryptocurrency app Blox kun je in 5 minuten je aller eerste bitcoin in bezit hebben. Ook mogen...

Read More
Blox de crypto app review en handleiding 2022

De Crypto app Blox! Blox is naar onze mening een revolutionaire cryptocurrency app waar het kopen van bitcoin zo is gedaan. In dit artikel geven wij ons oordeel en schrijven...

Read More
BLOX de Crypto app nu met extra Korting

Nederlandse crypto-app BLOX timmert hard aan de weg. De Nederlandse cryptocurrency app BLOX bestaat één jaar. Duizenden gebruikers maken dagelijks gebruik van BLOX om de koersen in de gaten te houden...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen