BTC Direct breidt uit met overname webshop Cryptomaan

Persbericht | BTC Direct breidt uit met overname webshop Cryptomaan

1 september 2020 | Nijmegen

 

Gister berichtte we al over de vele crypto announcements, waaronder ook het nieuws van BTC Direct. BTC Direct neemt namelijk per 1 september 2020 Cryptomaan over. Een van de grootste online verkoper van hardware wallets en accessoires voor bitcoin en andere cryptocurrencies in Nederland en Europa.

 

Het bijzondere aan deze overname is dat beide bedrijven uit Nijmegen komen en naar verluid al jaren samenwerken. Met deze overname vergroot BTC Direct niet alleen het productaanbod, maar kunnen ze ook van de kennis en het netwerk van Cryptomaan gebruik maken.

 

Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je op Koopbitcoinhulp!

Naast een leuke foto op Instagram, lieten ook beide CEO’s van zich horen:

CEO Mike Hutting van BTC Direct:

Wij zien dit niet als een overname, maar eerder als een permanente samenwerking met Cryptomaan. Hiermee halen wij jarenlange expertise op het gebied van cryptogerelateerde producten binnen. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend tof dat we onze klanten naast digitale valuta ook kunnen helpen met het veilig opslaan van hun coins. Dit is een verantwoordelijkheid waar we klaar voor zijn, samen met Cryptomaan.

Ook Cryptomaan gaat er op vooruit aldus Elmar Witjes, eigenaar van Cryptomaan:

De overname door BTC Direct is een logische stap waar we al een tijdje naartoe werken en ontzettend blij mee zijn. We hebben al jaren een goede samenwerking vanuit onze thuisbasis in Nijmegen. Als premium reseller blijven we nog steeds de allerbeste producten verkopen, maar nu met een klantenservice die ook op zaterdag en tot in de late uurtjes bereikbaar is! Er is niemand Nederland die nu zoveel expertise heeft over crypto en opslag als Cryptomaan en BTC Direct. Daarnaast gaan we de volgende stap zetten op de Europese markt. Een mooie toekomst in het vooruitzicht!

Wil je meer weten over BTC Direct, bekijk dan ook eens de website.

Wil je meer Cryptocurrency Artikelen lezen bekijk dan de meest recente uploads hieronder, of bezoek Cryptobenelux door hier te klikken! 

Inhoudsopgave

Meer
artikelen