BTC weekly update en Altcoin analyse van XRP, VET en ADA
Vandaag hebben we een technische analyse voor jullie van BTC, XRP, VET en ADA
1:09 BTCUSDT Chart
8:10 XRPBTC Chart
13:30 VETBTC Chart
17:30 ADABTC Chart

Sluit je aan bij ons Telegramkanaal om dagelijks op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de markt!

https://t.me/OfficialCryptoBenelux
Volg ook onze andere socials!:
Telegram chat: https://t.me/OfficialCryptoBenelux
Twitter: https://twitter.com/CryptoBenelux1
Facebook: https://www.facebook.com/groups/83991…

— LINKS —
Indien beschikbaar, gebruiken we affiliate links en kunnen we een commissie verdienen!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo!
Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten!
Meld je nu meteen aan: https://bitvavo.com/nl?a=2B98CEA619

10% handelskorting op Binance!
Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link!
Meld je nu meteen aan: https://www.binance.com/en/register?ref=FVXZNZTC

Over ons:
CryptoBenelux is in november 2017 gestart als Facebook community. Het ledenaantal groeide al snel explosief. Dit gaf ons extra motivatie om de community uit te breiden. We gingen aan de slag met een nieuwe website, Telegram, Twitter, YouTube en Facebook.
Momenteel telt onze community…

11.000+ leden in de Facebook groep
6000+ volgers op Twitter
1000+ leden op Telegram
Met ruim 580.000 Nederlandstalige crypto investeerders is het ons doel om van CryptoBenelux de grootste crypto community van Nederland en België te maken!

Disclaimer: Alle informatie die wij delen is bedoeld voor entertainment en educatieve doeleinden. Wij van Crypto Benelux geven GEEN financieel advies en zijn dan ook niet verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt. Denk goed na over het maken van investeringen en gebruikt nooit meer dan je kan missen.

Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt CryptoBenelux de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen. Al de gepubliceerde video’s zijn eigendom van CryptoBenelux en vallen onder het copyright. Niets mag gebruikt worden zonder onze schriftelijke toestemming.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht / Cryptocurrency Artikelen / Youtube Video’s

Meer
artikelen