Bybit Handleiding 2021 | Hoe verdien je de $500 Bybit welkomstbonus

bybit review

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Om je bij Bybit te registreren, je eerste Bitcoin aan te kopen en in aanmerking te komen voor deze grote bonus, doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen:

 1. Ga naar registreren;
 2. Verifieer uw e-mailadres;
 3. Claim uw bonus;
 4. Beveilig je account middels 2FA.
 5. Plaats gelden op uw account;
 6. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
 7. Koop Bitcoin;
 8. Bekijk de video voor extra uitleg;
 9. Laat een review achter over ByBit.

Heb je ons Bybit Review nog niet gelezen klik dan hier. 

#1 Ga naar Registreren / #2Verifieer uw e-mailadres 

Door HIER te klikken en/of op de afbeelding hiernaast kom je direct op de registratiepagina van Bybit en kun je beginnen met het invullen van jouw e-mailadres en wachtwoord.

Na het oplossen van de puzzel wordt een email verstuurd na het door jouw opgegeven adres. “Please enter the verification code that has been sent to you”, oftewel vul de code in die je hebt toegezonden gekregen en ga door naar de volgende stap. 

#3 Claim uw bonus van $500

Direct na het invoeren van de verificatie code kom je op de homepage van de Cryptocurrency Exchange van Bybit terecht. Dit is het moment om direct je bonus te claimen. Hiervoor ga je naar de Bybit Rewards Hub en voer je de kortingscode WIN$500 in bij: ‘input voucher code’, zie ook onderstaande afbeelding. 

Redeem voucher code bybit

Iedereen die gebruik maakt van de kortingscode WIN$500 krijgen volgens onderstaand schema hun bonussen uitgekeerd. Voor meer informatie lees de Bybit terms and conditions hier. 

Bonusschema Bybit

#4 Beveilig je account middels 2FA.

Het is zeer belangrijk om je eigen account goed te beveiligingen. Dit doe je door de twee-factor-authenticator te gebruiken en/of de SMS verificatie. Klik rechts bovenin het scherm op je emailadres om naar ‘Account & Security’ te gaan. Klik achtereenvolgens op ‘Settings’ voor het aanpassen van je eigen beveiligingsinstellingen en je account is goed beveiligd.

#5 Plaats gelden op je account.

Nu je account is aangemaakt en goed beveiligd is het tijd om Bitcoin en/of andere cryptocurrencies aan te kopen. Hiervoor heb je alleen wel natuurlijk geldt nodig. Dit ook om uiteindelijk in aanmerking te komen voor de verschillende bonussen.  

Door nu in het menu rechts bovenin het scherm naar ‘My Assets’ te gaan, verschijnt de pagina waarop al jouw activa staat vermeld. Omdat je nu nog geen geld en/of cryptocurrencies op deze exchange hebt staan, kies je voor ‘Buy Crypto’ . Afgebeeld met een vlammetje ernaast en verschijnt de volgende pagina.

Buy Bitcoin on Bybit
Pay with Ideal on Bybit

Fiat gateway. Hier geef je aan hoeveel geld je wilt uitgeven en welke munten je hiervoor wilt ontvangen. In dit voorbeeld hebben wij ervoor gekozen om 50 euro te storten in onze Bybit Balans. Tot slot verschijnt de rechter afbeelding en kun je aangeven welke betaalmethode je wilt gebruiken om deze aankoop te doen. 

#6 Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;

Iets anders dan dat je waarschijnlijk gewend bent, wordt er pas in deze stap gevraagd om je persoonsgegevens en dus ook een legitimatiebewijs te uploaden. Vul achtereenvolgens je naam en adres in en upload een legitimatiebewijs, zoals ook is afgebeeld in hieronder. Na het afronden van deze stappen zal uiteindelijk je transactie worden verwerkt en de gelden op de account gestort worden. 

#6 Koop Bitcoin

Eindelijk is het dan zo ver en kun je bitcoin en/of andere cryptocurrencies gaan verhandelen met hefboom. Pas op want aan het handelen met hefboon zijn natuurlijk extra risico’s verbonden. Wij raden dit dan ook ten strengste af daar jij nieuw bent in crypto en nog weinig ervaring hebt met handelen.

Het aan en verkopen van cryptocurrencies werkt op Bybit niet anders dan dat je gewend bent op iedere andere exchange. Natuurlijk is de layout hier en dan wat anders, maar de gebruikelijke functies zijn natuurlijk hetzelfde. Zie ook de afbeelding van de Bybit Exchange hieronder. 

Bybit Exchange NL

#7 Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze handleiding nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vind om een video te kijken om jezelf te registreren bij Bybit, zullen we hieronder voor jou een betrouwbare YouTube video plaatsen. Goed om alvast wel even het registratie scherm open te zetten, zodat je direct aan de slag kunt. Klik hier voor de eerste stap, het oproepen van het Bybit registratiescherm. 

Voordelen ByBit

 • Hoge Kortingen $500!
 • Nederlands Telegram kanaal;
 • Zeer gebruiksvriendelijk;
 • Lage fees;
 • Snelheid van transacties;
 • Hoog volume;
 • 24/7 Chat functie (Engelstalig).

Nadelen ByBit

 • Voor de ervaren trader;
 • Geen telefonische contact mogelijk;
 • Alleen engels gesproken;
 • Zeer risicovol voor onervaren traders. 

Direct Registreren
bij Bybit

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Bitvavo klik dan hier

Laat een review achter! kans op 10 euro gratis Bitcoin

Test

Rated 5 out of 5
2021-06-22

Test

test

Prima Exchange

Rated 3 out of 5
2021-06-22

Het is een goed functionerende leverace exchange, zeker daar ze de out of order niet vaak meemaken hetgeen je wel vaak bij Bitmex ziet.

Suzanne K

Leuke kortingsactie meer niet

Rated 3 out of 5
2021-06-22

Bybit heeft leuke kortingsacties voor nieuwe leden, maar daarnaast is het gewoon het kleine broertje van Binance 😉 Binance is en blijft qua layout, vormgeving, uitleg en overige functionaliteiten gewoon verreweg de beste Cryptocurrency Exchange ter wereld.

Chris van Dongen

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen