Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Cardano (ADA) is klaar voor een enorme prijsstijging! De munt heeft een mooie stijgende trend achter de rug de afgelope…

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Cardano (ADA) is klaar voor een enorme prijsstijging!
De munt heeft een mooie stijgende trend achter de rug de afgelopen paar dagen. Oftewel spreekt men voorzichtig weer van een bullish trend. Helemaal nu ook weer de psychologische grens van $1.00 is doorbroken.

Zoals in de chart te zien handelt ADA ook weer boven de 50-daagse Exponential Moving Average (EMA). Iets wat natuurlijk een zeer bullish gegeven is.

Deze EMA’s zorgen namelijk vaak voor sterke weerstandsgebieden en gebied waar de prijs ook wordt afgewezen. Maar voor ADA is dat niet het geval en stijgt zelfs rustig door. Uiteraard geholpen door ook het nieuws van de oprichter van ADA die voorspelde dat de munt wel eens Solanaachtige praktijken kon gaan laten zien qua prijsactie.

En niets blijkt nu minder waar!

#Cardano #ADA #Cryptocurrency #cryptocurrencynl #crypto #cryptonl #bitcoin #bitcoinnl #bitcointrading #bitcoinprijs #cryptocurrencynieuws #investereninbitcoin #bitcoinnederland #cryptocurrencybroker #cryptocurrencymarket #BTC #cryptotrading #altcointrading #invest #investincryptocurrency #bitcoinkopen #bitcoinnieuws #cryptonederland #investeren #aandelen #cryptovaluta #nieuwgeld #cryptocurrencynederland Bitcoinhelper (NL) (@bitcoinhelpernl) Read More

https://www.instagram.com/bitcoinhelpernl/

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet