Coinbaas Premium – Crypto Signals en Meer

ADVERTENTIE

Ben je op zoek naar een betrouwbare Nederlandse cryptocurrency Signal Provider? Dan ben je bij Coinbaas zeker aan het juiste adres. Want naast de verschillende winstgevende Signals in de Coinbaas Premium groep, krijg je ook nog eens exclusieve toegang tot de Educatiegroep, de Premium Chat, de Updates groep  en de Partner Calls groep. Geïnteresseerd neem dan even contact op met Coinbaas en vermeld hier even bij dat je via Bitcoinhelper bent gekomen. Uiteraard kun je ook nog even een kijkje nemen op ons Signal-overzicht waar we zowel de nationale als de internationale signal providers voor je op een rijtje hebben geen. 

Table of Contents

Coinbaas Signals

In de Signalgroep van Coinbaas worden veel mooie Altcoin-trades gedeeld. Deze uiteraard inclusief Entries, Targets en natuurlijk een Stop-loss. Uiteraard is de hoeveelheid Signals afhankelijk van de marktomstandigheden, maar we van Bitcoinhelper durven in deze te zeggen dat ze zeker bovengemiddeld signals delen. Benieuwd hoe zo een Coinbaas Signal nu eruit ziet? Hieronder zullen we twee voorbeelden opnemen die zijn langsgekomen in de groep. 

Coinbaas-signal

Ticker: LINA-USDT

Buyzone: 0.02120-0.02220 (wacht op kleine correctie)

  • Target 1: 0.0263
  • Target 2: 0.0319
  • Target 3: 0.0363

Stoploss: 0.0194

Coinbaas-signal

Ticker: IOTX USDT

Buyzone: 0.07950-0.08405 (moet nog iets verder terugzakken)

  • Target 1: 0.09750
  • Target 2: 0.10800
  • Target 3: 0.11800

Stoploss: 0.07535

Coinbaas Updates

Het fijne aan deze Cryptocurrency Signal Provider is dat ze naast het geven van natuurlijk deze signalen, ook een uitgebreid aanbod hebben qua hulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Markt-updates. Het is natuurlijk ook erg fijn dat je via dit platform op de hoogte wordt gehouden van bijvoorbeeld de ontwikkelingen van de Bitcoinkoers, die natuurlijk echt bepalend is voor het marktsentiment in deze cryptocurrency omgeving. 

Coinbaas-Bitcoin-update

BTC bij de eerste reisstance aangekomen op daily chart

Coinbaas-Bitcoin-update

BTC scenario

Coinbaas Educatie

Wat we vaak zien in Nederlandse cryptocurrency omgeving is dat onervaren traders hun toevlucht zoeken tot Signal Providers. Handig wanneer je zelfs nog niet al te veel kennis hebt van technische analyse en jij het lastig vind goede in- en uitstap momenten te bepalen.  Het fijne van Coinbaas is dan ook nog eens dat er naast deze Signals ook wat extra uitleg wordt geboden. En dit in de vorm van de Educatiegroep. 

Dit is een aparte groep waar je lid van wordt bij de aanschaf van Coinbaas Premium. En hier worden verschillende zaken over het traden en het doen van technische analyse nog eens tegen het licht gehouden en/of verder toegelicht. Zie onderstaande voorbeelden. 

Coinbaas-educatiegroep

EDUCATIE: De Falling Wedge patroon, een bullish continuiteitspatroon. Welke je vaak tegenkomt in een markt met een stijgende trend. Elke stijging krijgt een correctie. Deze correctie vormt vaak een FW waarbij de lower lows en lower high zich naar elkaar toe bewegen. Hierbij zien we ook het volume dalen, dit wil zeggen dat de Bearish trend afneemt en de bulls het willen overnemen. De onderkant van de punt van de Falling wedge is vaak een interessant punt qua Risk reward ratio om de continuering van de trend omhoog weer op te pakken.

Coinbaas Chat

Ook heeft Coinbaas een zeer actief ledenbestand die dagelijks in de Coinbase Chat hun visie op de markt, technische analyses en interessante crypto weetjes met elkaar delen. Ook zijn er bijna op elk tijdstips Admins aanwezig die om hulp gevraagd kunnen worden. Kom je ergens niet uit? Twijfel je over een eigen analyses, of wil je gewoon even sparren kan dat zeker! 

Prijzen

De kosten voor het Lidmaatschap en dus de Coinbaas Premium zijn voor 1 maand 40 usdt, voor 3 maanden 100 usdt en voor 6 maanden 180usdt. Zeer goedkoop als je dit bijvoorbeeld vergelijkt met andere signalaanbieders. Mocht je nog meer informatie willen hebben, neem dan eens een kijkje op de website van Coinbaas

Conclusie

Wij zouden deze Signal provider zeker aanraden aan iedereen die opzoek is naar een betrouwbare Nederlandse partij. Het uitgebreide aanbod van diensten spreekt ons in deze ook het meeste aan. Zoals we hierboven hebben kunnen lezen krijg je bij een Coinbaas premium niet alleen de Signals, maar ook nog eens Partner Calls, Martk-updates, een Educatiegroep, Persoonlijke hulp, Antwoord op je TA verzoeken en natuurlijk een zeer gezellige en actieve community. 

Interesse of vragen? Stuur @coinbaas_dotcom een bericht en vermeld hier even bij dat je via Bitcoinhelper bent gekomen! 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Premium Partners

Advertentie

ADVERTENTIE

Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie