Mr. Coingrats Altcoin Analyse Week 22 #ZIL

Iedere week bekijkt Mr. Coingrats de Altcoin markt voor ons en schrijft hij een specifieke Altcoin Analyse aan de hand van van jullie verzoekjes. Ook jou favoriete Altcoin laten Analyseren, laat dat een berichtje achter via onze Twitter-pagina en/of Telegram-kanaal! De Altcoin met de meeste Likes zal dan worden meegenomen in de Analyse. Volg ook zeker Mr. Coingrats op Twitter voor nog meer Bitcoin en Altcoin Analyses. 


Let op dit is geen financieel advies

Uit de reacties van de vraag welke altcoin jullie geannalyseert wouden hebben heb ik ZIL gekozen niet om de mooie wekelijkse chart zoals je kan zien is die niet heel interessant. Maar ZIL heeft staking op het programma staan waardoor de koers wel eens flink omhoog kan gaan. 
 
Op de weekgrafiek kunnen we wel stellen dat we een (tijdelijke) bodem hebben gezet. Vanaf augsuts 2019 beweegt de koers al op dit niveau (60 – 90 stats). In de aanloop naar de staking is de koers al lekker gestegen vanaf de (tijdelijke) bodem, de koers staat namelijk op het moment van schrijven op 135 sats.
 
Het eerst volgende weerstands niveau op de weekgrafiek zit op 200 – 220 sats waar vlak daaronder ook de ema55 zit.
 
Op de daggrafiek is de (tijdelijke) bodem goed te zien als een mooie zijwaartse range die wij in ons kanaal al een tijd aan het volgen waren en zaten te wachten op een uiitbraak. Na de uitbraak zijn wij met de VIP ook long gegaan op ZIL. De retest na uitbraak was een prachtige 0.618 fib retracement. 
 
Momenteel trade ZIL op een klein tussentijds leveltje voordat we de 200 sats kunnen gaan aantikken. Deze level die rond 132 sats zit kun je links op de chart zien (groen rode lijntje tussen de H en R). Het mooste scenario voor een verdere stijging zou zijn als we hier boven kunnen blijven maar een retrace naar 120 sats zou ook nog prima kunnen.
 
De rsi bevind zich in een ascending triangle en boven de ema in het bullish gedeelte. Veel mensen denken dat wanneer de rsi zo hoog staat dat het een verkoop moment is maar dat is niet zo. De rsi kan zich daar dagen tot weken bevinden. Gebruik dus niet alleen een rsi maar combineer het met andere bevindingen die je ziet op de chart.
Op de 4h grafiek is het aardig bullish momenteel. Alle ema’s staan in de richting van de bulls en er is een golden pocket retrace geweest van de laatste 4h wave omhoog gemeten. De golden pocket zone is het gebied tussen fibonacci 0.618 en 0.705. Dit wordt zo genomed omdat dit gebied vaak wordt opgezocht en getest.
 
De rsi heeft vannacht een bounce op de mediaan (50 lijn) gemaakt en is nu bezig de ema bullish te doorkruisen. De candle sluit over 1.5 uur dan weten we pas of de rsi boven de ema weet te sluiten. Kijkend naar de stoch dan lijkt het erop als het rakketje gewoon weer verder gaat vandaag. Wil je mee komen discussiëren over de koersen van altcoins wees dan welkom in onze free chat of in de VIP.

Wil je ook Altcoins Traden, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe Altcoin Analyse van Mr. Coingrats. Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In het TA chat kanaal van Mr. Coingrats worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even hun nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

De Altcoin Analyse van Mr. Coingrats via onze Nieuwsbrief ontvangen?

[newsletter]

Meer
artikelen